Prowadzę także swoje forum, które mnie trochę "pochłania".
Jednak póki co nie zrzeknę się moderowania bo... to lubię. Nie wiem też czy znaleźliby się ewentualnie chętni na to stanowisko? To forum jest dla mnie bardzo ważne, ma swój klimat, ma ogromną bazę wiedzy, ma super klubowiczów. To było pierwsze forum o Toyocie na które zawitałam i zostałam na stałe
Nie mogę jednak pilnować porządku w każdym dziale. Dzielnie pomaga Talus, który dba o porządek w dziale Toyota News
i uważam, że ze swoich obowiązków wywiązuje się bardzo dobrze.
Sen z powiek spędza mi sprawa dbania o porządek w najbardziej rozbudowanym i obszernym dziale czyli Toyota Technicznie. To też nasza "perełka". Co chwila dostaję privy z prośbą o połączenie, usunięcie, przesuniecie czegoś z tego działu co mnie do szału doprowadza bo o ten dział ma dbać MisiekII
Ale Misiek przepadł, ostatnio odwiedził forum w styczniu... 2009 roku
Dlatego uważam, że trzeba jak najszybciej wybrać nowego opiekuna działu! Kogoś kompetentnego, obeznanego w temacie, kto ma "chwilę" aby zrobić tam porządek. Musi to być też osoba która nie bezie ciągle gromić innych użytkowników ale jasno i dobitnie wyjaśni co i jak, zrobi porządek.
Kolejna bolączka - dział Warsztat. Idea tego działu jest zupełnie inna, użytkownicy zamieszczają nowe wątki BEZ przeczytanie regulaminu
Bez sensu. Może go całkiem zlikwidować?
Pozostałe działy są OK lub w miarę OK
Pytania do WAS:
- kogo proponujecie na opiekuna działu Toyota Technicznie?
- co robimy z działem Warsztat?
- czy Waszym zdaniem powinnam nadal moderować forum?

Jeśli podołasz - zostań