Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sareni wegrow | 2010-06-30 18:12:18 kolega mi podpial i stwierdzil ze czujnik swiatla stop do wymiany i modul abs.czy zgadzacie sie z tym |
sareni wegrow | 2010-07-01 17:28:49 witam.dzieki za pomoc.powiem tak.te bledy faktycznie tak jak mowiles .hak mam i jak zajrzalem to gniazdo bylo otwarte i nie domykalo sie bo sprezynka pekla.srodek caly zasniedzialy.kupilem nowe gniazdo i wymienilem.co do kontrolek to rzadko sie zapalaja.raz na pare dni.od kilku dni nie swieca sie wcale.jak bylo mokro to sie zapalaly czesto.mam zarowki led.co mam dalej robic.czekac az znowu sie zapala kontrolki. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-07-01 21:40:44
Jak wymieniles gniazdo to zasmaruj je od tylu smarem lub zapryskaj smarem w sprayu zanim przykrecisz,od przodu zasikaj kontakt sprayem niewysychajacym. Jezeli gniazdo bylo zielone od tylu czyli tam gdzie przykrecone sa kable z wiazki i podczas deszczu zapalaly sie te kontrolki to na 100% byla to przyczyna. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
sareni wegrow | 2010-07-01 22:27:38 jezdze i narazie odpukac nic sie nie pali.tez mysle ze to byla ta przyczyna.jak sie zapali to napisze ale narazie smigam sobie i nic mi sie nie zaswieca.za pomoc wielkie dzieki.zeby nie twoja pomoc to pewnie naciagneli by mnie na pompe abs i jeszcze bog wie co.pozdrawiam |
sareni wegrow | 2010-07-02 22:28:42 problem jest dalej.przy hamawaniu zapalily sie znowu kontrolki.to pewnie ten czujnik stopu do wymiany |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-07-04 13:44:29
A te zarowki stopu na ledach to masz fabrycznie taka wersje czy sobie sam zakladales?? ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
sareni wegrow | 2010-07-04 16:44:16 fabryczne
|
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-07-10 00:24:50
No to trzeba by ten wylacznik stopu wymienic. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2010-07-10 00:56:27 Do czego to doszło ![]() ![]() A ma tylko lampki z tyłu zaświecić. Ech.... ![]() Pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-07-11 01:08:07
Ten durny wylacznik ma 2 zwory i 2 pary stykow jak jedna jest rozwarta to druga zwiera ,jezeli sie zacina to wywala blad korelacji ,lub gdy zarowki stopu maja inne obciazenie niz sprawne. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |