Zapraszam

| « Poprzedni | Nastpny » |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw |
Zapraszam ![]() |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Obgadamy sprawy wyjazdu klubowego, pomarudzimy o wyborach , zjemy kiebaski i napijemy si piwka bezalkoholowego ![]() |
SteiN SQAD Sympatyk Passat Legnica/Dbice | jajeszcze nie wiem zobacze czy jutro nie pojade do niemiec jak nie pojade to sie pokaze ![]() |
mich88 Opel Corsa B Radwanice | a w ktrym miejscu on dokadnie bdzie???? tak koo tego stawu w szczodrym??? i co trzeba ze sob zabra |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Koo stawu, grill wgiel i rozpalka i plastiki s wic jaki prowiant kto co lubi we wasnym zakresie na ruszt |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Proponuj ustawk jak zawsze pod Selgrosem / Mc Donald godz: 14:45 eby razem wjecha potem na miejsce. |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Olenica | Ok.. wpadniemy |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | no ja jutro mam wypraw: Leszno - Lubin, ale na powrocie jak si uda to podjad. Rano startuj wiec do 15 powinienem si wyrobi ![]() |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Kilka foteczek:
Wicej foteczek Wszystkim chtnym, ktrzy znaleli chwilk czasu dziki za przybycie, byo mio ![]() |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | NO cakiem mio. Szkoda e nie byo wicej osb, no ale i tak ekipa bya liczna
Do nastpnego razu koledzy i koleanki ![]() ![]() ![]() |
S_T_E_F_F SQAD MEMBER PROTON 415 LEGNICA | Wida frekwencja dopisaa... szkoda e Ja nie mogem... Widz e dosy fajne miejsce na grilla... Moe nastpnym razem si uda... Pozdro |
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz | No to to kiedy nastpny grill?? ale to ju wiksza frekwencja klubowiczy musi by pozdro no i dzieki Versus za kiebask )
[ wiadomo edytowana przez: Cichy20 dnia 2010-07-04 23:50:30 ] |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Kiedy chcecie Jeszcze przydaoby si muz zaatwi Mylimy nad noclegiem, jakie piwko, przy okazji 9 urodzinki sqadu, nocleg planowany jest na wrzesie w Nysie, chyba e jaki termin w wakacje wskoczy jeeli uda si wyrwa jakie domki na weekend bo w sezonie jest to do trudne. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |