Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rng17 avensis 7a-fe milanówek | 2010-07-05 04:42:11 To jakie stacje według ciebie są markowe ? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-07-05 10:15:19
No zaraz widac z ktorej jestes grupy ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() rng17 avensis 7a-fe milanówek | 2010-07-07 01:24:52 Poprostu chciałem wiedzieć co ten termin oznacza ?? ![]() ![]() |
![]() rng17 avensis 7a-fe milanówek | 2010-07-09 12:43:34 No to ani ja ani reszta nie dowie się gdzie jest te lepsze paliwo do kupienia chyba że ktoś mieszka blisko granicy z Niemcami ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-07-10 00:10:59
Niema personelu wiec nikt nie dolewa ???A co myslisz ze to te dziewczyny z kasy chrzcza paliwo??i w przerwie pomiedzy smazeniem hot dogow a kasowaniem klientow miksuja berbelowe??? ![]() ![]() ![]() ![]() Napisalem gdzie nie nalezy tankowac lub jezeli sie tankuje to nie nalezy sie dziwic ![]() ![]() Gdzie tankowac? dobre pytanie ...niemam bladego pojecia ![]() ![]() Wiem ze tam gdzie tankuje ,a jest to BP w Katowicach mam dobre paliwo....Czy jest takie jak byc powinno niewiem od 10 lat tam tankuje i przynajmniej nic mi w odstojniku nie plywa ,zadne farfocle czy opilki lub woda. Czy wszystkie Bp maja dobre paliwo? Napewno nie bo po zatankowaniu w Krakowie Diesel na Common railu dziwnie pracowal. Benzyne tez miewaja z opalem bo spuszczalismy nie raz dziwne mixtury z bakow samochodow scholowanych. Podobnie stacje ktore wymienilem w ostatnim poscie zwlaszcza w Sosnowcu i okolicach przy hipermarketach.Nie jezdzace Yarisy prychajace Corolle,zielone paliwo czerwone swiece i na odwrot itd ![]() ![]() Pewnie ze tankujac na drozszej stacji mozna zatankowac dziadostwo. Ale tankujac na taniej masz to jak w banku. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() rng17 avensis 7a-fe milanówek | 2010-07-12 03:57:36 Dawno dawno temu tankowałem tylko na najlepzych stacjach i tak jakoś przypadkiem padła mi pompa paliwa więc fura jeżdziła tylko na gazie i podczas wymiany pompy trzeba było wymienić całe paliwo konsystencja rozpuszczonego w wodzie mydła z duża zawartością czegoś lepkiego ![]() |
Teska Rav4 Szczecin | 2010-07-19 10:14:26
Ja mieszkam....2 km od granicy. I uwierz paliwo przynajmniej na ich stacji gip coś tam nie jest inne niż na przygranicznej Polskiej BP. Ja tankuję i na BP i u niemców i zdarza się na A24- paliwo jest z rafinerii w schwedt ( pytałam kierowcę niemca który je przywiózł) Kiedyś był program....paliwa na wielkich stacjach nie chrzcza, chrzcza dystrybutorzy.... |
kancler ->Toyota Parking Only<- Lagiewniki | 2010-08-13 13:15:16
Pytanko, czy warto dolewac dodatki takie jak KLEEN-FLO lub jakies z STP do diesla D4D? czy raczej strata kasy ? co myslisz o tym. http://allegro.pl/item1153521064_niezawodny_uszlachetniacz_do_diesla_kleen_flo_1l.html |