WALIM TROPHY 03.10.2010

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WALIM TROPHY 2010

W dniu 3 pażdziernika - w niedzielę. odbędzie się Górski Konkurs Samochodowy na trasie: Walim - Przełęcz Walimska o długości 3,5 km. W zawodach obowiązują przepisy zawarte w regulaminie ramowym konkursu KRYTERIUM KAMIONKI 2010. Przyjmowanie zgłoszeń odbywać się będzie w dniu startu w godz. 8,00 - 9.00 w Walimiu w Centrum Kultury i Turystyki - ul.Kościuszki 2 tel.74/845-72-30 Badanie Kontrolne - BK, prowadzone będzie w godz. 8.00 - 9.30
O godz. 10.00 odbędzie się odprawa załóg i przydzielenie numerów startowych.
O godz. 10.30 zostanie zamknieta droga na odcinku: Walim ul. Kościuszki 28 - Przełęcz Walimska, przy drodze do Glinna. Trasa objazdowa prowadzić będzie przez Glinno.
W przypadku dobrej frekwencji zawodników i udanych zawodów, konkurs WALIM TROPHY wejdzie na stale do kalendarza imprez sportowych w kolejnych latach. Zapraszam na imprezę!

Andrzej Dobosz
Komandor
Czyli kolejne zawody dla zawodników bez licencji na słynnym fragmencie os przez patelnie walimskie aż do przełęczy za 120 zł naprawdę serdecznie polecam i zapraszam do udziału

Na to czekałem!!! Jade

Ja nie dam rady z tego samego powodu co YTP Ale trzymam kciuki, Walim + gladkie Kamionki to byloby w koncu cos na ksztalt berga u nas. Ale bedziecie miec dobrze tam na zachodzie...

kurde fajna impreza a nie ma jak jechac ...

No to trzeba malca na przyszły sezon odkurzyc bo teraz to juz rok prawie nie jeździ

Noclegi sa w rosciszowie w Kasztelu . cena okolo 40zl za noc ale mozna sie targowac. Dobrze by bylo zrobic tam impreze integracyjna jest kominek, sala do spozywania napojow wyskokowych i atmosfera rodem z prl-u.

Walezy, tak jak rozmawialismy, ja jestem na tak. Moze kolega Kwas by sie dołączył, Mruk ma tez przyjechać, moze chłopaki z ekipy która na kamionkową polane przyjeżdzała. Ja wk azdym razie bed3 juz w sobote po południu opis zrobic.

Nikt więcej z furiatów sie nie wybiera na kultowe patelnie walimskie??

Cytat:
2010-09-26 14:33:01, Jesion128 pisze:
Walezy, tak jak rozmawialismy, ja jestem na tak. Moze kolega Kwas by sie dołączył, Mruk ma tez przyjechać, moze chłopaki z ekipy która na kamionkową polane przyjeżdzała. Ja wk azdym razie bed3 juz w sobote po południu opis zrobic. Nikt więcej z furiatów sie nie wybiera na kultowe patelnie walimskie??

gdyby to było ze 2-3 tyg później... ehhhh

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

dobrze było i oby za rok się udało może 3xKamionki i 3xWalim trzeba trzymać kciuki za Pana A.Dobosza
walim trophy 126p

[ wiadomość edytowana przez: jarecki126p dnia 2010-10-06 17:00:57 ]

jeszcze raz link do filmiku z imprezy bo tamten musiałem usunąć
Walim Trophy 126p

Bylo fajnie. Fiatonen sprawowal sie bez zarzutow. Wypadkow troche bylo, felg nalamalo sie masa.
Tez trzymam kciuki, zeby na przyszly sezon bylo 6 eliminacji.

W ta niedzielę tj. 18.09.2011 druga edycja Walim Trophy czy ktoś z kolegów z forum może się wybiera ?

niestety odpuszczam, trasa krotka a koszty dojazdu wysokie(teraz trzeba doliczyc jeszcze koszt viatoll.