(s) Mercedes 190 Cult Style

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, do sprzedania mam nietypowego Mercedesa 190. Auto jest wyposażone w niezwykle rzadko spotykane japońskie felgi Enkei przód 8 cali Tyl 9 , ET 12. Zawieszenie przednie zostało obniżone i utwardzone (sportowe sprężyny) tylne usztywnione (na tą chwile brak możliwości opuszczenia – koła wystają poza obrys. Przednie amortyzatory są seryjne, tył gazowe Sachs. Mercedes prowadzi się jak po sznurku, na trasie jazda nim naprawdę jest przyjemna. Audio – radio JVC + wzmacniacz + skrzynia basowa + 4 głośniki + porządne okablowanie. W ostatnim czasie wymieniłem: drążki kierownicze, sworznie wahaczy + geometria, kopułkę, palec, przewody, świece. Układ wydechowy wymieniony 2 lata temu łącznie z portkami. Wnętrze jest w kolorze bordowym, czyste i pachnące .Kierownica jest zmieniona na trochę mniejszą firmy Raid. Fotel kierowcy jest przetarty w standardowym miejscu. Mercedes ma swoje lata, gdzieniegdzie wychodzi rdza (blacha zewnętrzna) podłoga jest w stanie idealnym!!! Auto nie dla każdego – twardo, nisko i bardzo rzuca się w oczy. Użytkuję go do krótkich tras jak i do wypraw wakacyjnych, nigdy mnie nie zawiódł.
Nowemu nabywcy oddaje nowy rozrząd(miałem zamiar go wymienić) koła zimowe,org. kierownice... Cena 7500 Kontakt 609331355 lub booguc@interia.pl fotki ----->
http://img837.imageshack.us/g/gwnep.jpg/

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2010-09-23 22:48:41 ]