MotoNews.pl

SPRZEDAM OMCIA B FL 2,2+LPG 00r Serwisowana!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie!
Mam na sprzedaz Opla Omege 2,2+LPG (BRC) 00r.Autko osobiscie sporwadzilem z Hannoveru byla serwisowana w Niemczech,autko jest naprawde w super stanie.Obecnie samochod stoi w komisie w Poznaniu z racji tego ,ze ja mieszkam w Berlinie.Ponizej podaje link na strone komisu wrazie pytan prosze pisac na prv lub tez podac numer tel domowego chetnie oddzwonie bo mam darmowe rozmowy i wtedy odpowiem na wszelkie pytania Panstwa.Kupujac to autko macie gwarancje przebiegu potwierdzona ksiazkami serwisowymi,wglad we wszystkie faktury,zreszta wystarczy sam wyglad autka.Wiecej fotek moge wyslac na e-maila.Cena za Opla to 16200zl!!!

http://malex.otomoto.pl/opel-omega-2-2-gaz-klima-pelen-serwis-C15077914.html

Przebieg wątpliwy,10000 km rocznie ??? To chyba tylko do kościoła ktoś jeździł.....w niedzielę.

Cytat:
2010-11-16 18:41:06, abigaz pisze:
Przebieg wątpliwy,10000 km rocznie ??? To chyba tylko do kościoła ktoś jeździł.....w niedzielę.

dlaczego watpliwy? ostatnio dochodze ze całkiem możliwe sa takie przebiegi - ja swoja od sierpnia zrobiłem 1300km

Cytat:
2010-11-16 18:41:06, abigaz pisze:

wystarczy ze ktos ma dwa samochody albo ma swoj i sluzbowy, wtedy od razu przebiegi spadaja. Poza tym ojciec ma 1 samochod 8 letni samochod ma aktualnie 82-85k km (nie pamietam dokladnie)

Nie wierzę w tak niskie przebiegi w autach tego rocznika.

Cytat:
2010-11-16 20:18:58, abigaz pisze:
Nie wierzę w tak niskie przebiegi w autach tego rocznika.

nie gadaj , zazdrosny jestes
ja moją przez ostatni rok przejechałem az 4600 km , stoi i sie marnuje ,dlatego sptzedaje, ogólnie ma 163 tys a ma 11 lat, mało tego oststnio bedąc na placu na którym kupije silniki , wyjmowali dla mnie silnik z leganzy z 99 roku która miał 9 tys mil i co?? motor sprzedałem po 10 minutach na naszym allegro . poszedł jako nowy . gosc srał z radosci . trafiłem miesiąc temu 2 omegi 3 .0 v6 ,jedna miała23 tys mil druga 19 tys mil , silniki poszły w dobre ręce do naszego klubu lob

Cytat:
2010-11-16 18:57:39, Brutal pisze:
ja swoja od sierpnia zrobiłem 1300km

Cytat:
2010-11-16 20:26:11, fomin pisze:
ja moją przez ostatni rok przejechałem az 4600 km

możliwe, możliwe.

przez 3 lata zrobiłem żółtym 22tys km, z czego w bieżącym roku "aż" 2tys km

oczywiste jest, że liczniki kręci się na potęgę a tak niskie przebiegi to rodzynki, ale faktem jest, że takie rodzynki istnieją

Cytat:
2010-11-16 20:26:11, fomin pisze:
oststnio bedąc na placu na którym kupije silniki , wyjmowali dla mnie silnik z leganzy z 99 roku która miał 9 tys mil i co?? motor sprzedałem po 10 minutach na naszym allegro . poszedł jako nowy . gosc srał z radosci .

znam kogoś, kto się teraz posra - ale ze złości

No bo się k...a o kolegach nie pamięta

Swoją kupiłem w grudniu 2004 i miała 86,000km,
teraz jest połowa listopada 2010 i ma 121,000km,
czyli przez (nie całe) 6 lat zrobiłem 35,000km,ja kurna olej wymieniam raz na rok a nie co 10,000km

pzdr.Marek

Witam Panowie hmm ja zamiescilem ogloszenie sprzedazy mojej omci a widze ze zaczyna sie klutnia o przebiegi Ja kupilem omege od rodowitego Niemca,mieszkam w Berlinie od 5 lat i kazde auto kupowalem pod siebie,samochod jest dobrze zachowany i nie mialem podstaw by nie wierzyc w przebieg auta,zreszta wystarczy wjechac na kanal i spytac mechanika jak wyglada,odpowie jedno ze na jego oko auto wiecej stalo w garazu jak jezdzilo.W rodzinie Niemieckiej mieli 3 samochody wiec moze mniej Omega byla uzytkowana.Ja osobiscie posiadam w swojej rodzinie 3 auta do niedawna 4 Renault laguna II juz sprzedana,Chrysler 300M z przebiegiem 230tys ale tylko temu bo jest to krazawnik szos tez do sprzedania,i mamy jeszcze Peugeota 407,wiec majac taki wybor aut jezdzi sie raz jednym raz drugim zalezy od okazji.Ale teraz przyszedl czas zeby sprzedac omcie i Chryslera300M i kupic jedno autko rodzinne bo za 5mies zostane ojcem dla niedowiarkow do wgladu moge pokazac dokumenty od ginekologahaha...Bo czesto wlasnie na allegro i otomoto podaja takie powody sprzedazy a ja naprawde bede szczesliwym TATA hehe.Samochod nie byl kupiony od dziadka niemca czy tez pradziadka ktory jezdzil po chlebek do sklepu,ale od normalnej osoby w wieku srednim,nie jest to nowe auto ale bylo dbane o niego.Cenowo znajdziemy na allegro czy otomoto tansze,sprowadzane z Francji itp.Nie namawiam do kupna mojego,moge jedynie zachecic bo na moje oko jest warto.Mozecie tez poczytac moje wczesniejsze posty na forum bo martwilem sie ze cos z autem jest nie tak lecz okazalo sie ze wszystko jest oki.Ja poprostu jestem zbyt dokladny i czasami szukam dziury w calym i jednak musze miec automata.W aucie silnik,instalacja LPG,skrzynia pracuja bardzo dobrze.Jest nowy olej w silniku i skrzyni,opony sa caloroczne,klima smiga Bdb,samochod odpala .Co mam jeszcze napisac no gwarancji pisemnej nie dam na auto bo nowym nie jestSamochod chwilowo umiescilem w Poznaniu w komisie ,,MALEX" poniewaz wiadomo mieszkajac w Berlinie na stale ciezko sprzedac auto w Pl.Tutaj strona komisu

http://malex.otomoto.pl/index.php?sect=offer&sub=car&page=3&sortby=make&order=asc

Cena przez komis to 16200zl poniewaz mi naliczaja 700zl:-/Jak to komisy ech.Cena za ktora mozecie kupic bezposrednio to 15500zl do malej negocjacji,ale tylko dla powaznie zainteresowanych i konretnych kupcow obejrzyjcie autko w komisie pozniej kontakt ze mna i sie dogadamyNajwyzej przyjade i wyjme auto z komisu.

Albo jak lubicie krazowniki to sprzedam tez 300M

http://moto.allegro.pl/chrysler-300m-lpg-zamiana-na-inny-i1312546479.html

Wiec jak widac sprzedaje 2 auta zeby kupic cos nowego lub tez nowszego
Jak macie pytania piszcie sebastianBln@interia.eu jesli chcecie prosze w e-mailu podac swoj numer tel domowego albo w sms-ie oddzwonie bo mam rozmowy gratis ale tylko na domowy.
No to by bylo tyle wiecej fotek wysle na e-maila
Jestem uczciwa osoba i nie lubie wciskac ludzia syfu jak robia to komisy czy handlarze ktorzy sami sprowadzaja auta na sprzedaz.

[ wiadomość edytowana przez: DjBAKUS dnia 2010-11-17 15:52:54 ]

to do wszystkich
mam silnik z focusa 2001 rok 1.8 tddi 90 ps , wszystko z niego sprzedane , został słupek, i wtryski , przebieg uwaga 23 tyś mil . goły dla klubu 2500
nie ogłaszam bo mam tego więcej , ale takie kilometry tylko dla znajomych , dobrze by było w dobre ręce
a kolege przepraszam że sie w wątek wp... w butach
trzeba niedowiarków uświadamiać

[ wiadomość edytowana przez: fomin dnia 2010-11-17 22:55:10 ]

20 grudnia wyruszam omcia do woj podkarpcackiego na swieta gdyby ktos byl zainteresowany to zapraszam.Do ogladania i zakupu

Nowa cena Omci Auto do odebrania lub tez obejzenia w komisie MALEX w Poznaniu.Cena komisu jest wyzsza ale jak obejrzycie mozecie tez zrobic jazde probna,skontaktujcie sie ze mna przyjade wyjme autko z komisu i sprzedam poza komisem.Tylko dla powaznie zainteresowanych!!!

http://www.autocentrum.pl/awc/DjBAKUS/opel-omega-2000/

Zapraszam na youtube.pl do obejrzenia fotek i filmiku z moja omcia;-O Tutaj link http://www.youtube.com/watch?v=Ndc9oQWKoTE

kolor jedyny słuszny, auto ładnie utrzymane ale temu pedałowi co w błotnik wlew do gazu wmontował t o stringi bym mu spalił

kolor jedyny słuszny,najładniejszy wg mnie na sedanie auto ładnie utrzymane ale temu pedałowi co w błotnik wlew do gazu wmontował to stringi bym mu spalił

Juz niestety takiego kupilem ale widzialem ze na innych omciach tez tak wlasnie montuja wlewy do lpg:-/ A omcie jestem zmuszony sprzedac bo smigam Emka