Do klubowiczów z Poznania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Życie traktuje mnie nie na poważnie, właśnie odsiaduję "wyrok" w rezerwie MON w Poznaniu na szkółce Chorążych Rezerwy. 2 miesiące w plecy. Dajcie jakieś namiary na coś ciekawego w waszym mieście najlepiej w okolicach ul.Bukowskiej (tu "kibluję"). A na dodatek ta przykrość spotkała mnie 3 tygodnie po ślubie z moją kochaną niunią , no ale jakoś czas trzeba sobie wypełnić. Esperko niestety czeka na mnie w WAWCE , ale dopiero od 1 listopada mogę sobie nim poszaleć.... Dzięki za pomoc. "Jak możece to info ślijcie smsami na moją kom. 504715071 , najlepiej jak by w tych miejscach nie było za drogo

No cóż, od wojska to jak najdalej, bo to nie zycie, lecz w tym przypadku armia traktuje ludzi niepowaznie. I to jeszcze zaraz po slubie . Szkoda że Poznań będzie kojarzył się przez to Tobie z nieprzyjemnymi przezyciami. Skoro jednak piszesz, że są mozliwości miłego spędzania wieczorów to mam nadzieje, że dzieki temu łatwiej bedzie to wszystko znieść. Moze kiedys jakiś udany zlocik espero w Poznaniu takze zatrze te armijne wspomnienia.
Bukowska pod wzgledem ciekawych miejsc jest dla mnie tajemnicą - chyba ze lubisz ZOO - i to jeszcze na dodatek to Stare. Najłatwiej bedzie jednak dotrzec do centrum. Zycie studenckie to przede wszystkim rejon ul. sw. marcina, Fredro itp, najprosciej to jednak dostac się na Stary Rynek - łatwiej o lokal i wolny stolik, do wyboru do koloru. Co do cen to musze dodac ze Poznań to miasto studenckie, a wiec to studenci stanowią gros klientów pubów - ceny wiec musza odpowiadac ich skormym portfelom - 5 zł za duże pifko to rozsadna cena.
Pozdrawiam i zycze wytrwałości.