MotoNews.pl

Gdzie zmieniarka omega b

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zakładam wątek bo nie znalazłem odpowiedzi na pytanie:
a mianowicie brat dołączył do klubu-omega b kombi 96 wersja cd (przynajmniej taka plakietka jest na drzwiach)
problem jest taki że mam takie ustrojstwo
radio
ale nie wiem gdzie upchnąć zmieniarkę i czy ta wersja ma orginalną instalacje z wtyczką,nadmieniam że z dziury na radio wystaje potrójna wtyczka zespolona,szukałem w schowku z tyłu po lewej stronie ale nic nie namacałem

Orginalnie zmieniarka jest po prawej stronie w bagazniku w tym schowku i zmieniarka jest w takiej pozycji ze wkłada sie nabój od góry.

ale bardzo mała dziurka jest po prawej stroniechyba jej tam nie upcham pamietaj że mówie o kombiw sedanach wiem że jest po prawej stronie

bo fabrycznie tam plastikowa nadbudówka ochronna pokryta tkaniną tapicerki bagażnika o nieznacznie większym rozmiarze niż zmieniara jest.

Jest tak jak napisał homer.Zmieniarka jest za nadkolem w czymś w rodzaju przybudówki.

czyli lipa...fabrycznie nie ma tam wiązki ,,,a jakiś znawca pisma świętego powiedział mi że jeśli są trzy wtyczki przy radiu to musi być wejście na zmieniarke..trza ciągnać nową instalke..dobrze że wtyczki odcioł mi gość...mam nadzieje że philips nie ma światłowodu jak sony.

kabelki miedziane