Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
papryk Jeżów | 2011-02-09 17:32:24 Dzięki za pomoc. Autko jeździ tak jak powinno mam przejechane ponad 100 km od czyszczenia i ani check się nie pali ani nie muli na niskich obrotach. |
![]() IDEA Fiat Stilo Częstochowa | 2011-02-10 20:17:11
W 2001 roku miałem to samo w służbowym yarisie . Wtedy nie bawiono się w czyszczenie a w wymianę przepływomierza ![]() ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2011-02-13 22:00:09
Teraz to juz wiadomo ze na p0170 trzeba wyczyscic przeplywomierz...Ale kiedy pierwszy Yaris zrobil 60 tys i zapalal sie check tak srednio co 500km od skasowania,a bylo to w ubieglym stuleciu ![]() ![]() Najlepsze ze przelozylem wszystko i dalej byla kupa ![]() ![]() Nawet przeplywomierz byl nowy....ale nikt nie napisal ze trzeba kleme zrzucic na 5 minut. Teraz mam satysfakcje kiedy ktos sie biednej boguducha winnej sondy lub pompy paliwa czepia. Juz tak ponad 10 lat czyszcze te przeplywomierze ![]() ![]() : ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer : [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2011-02-13 22:12:17 ] |