Cześć, szukałem odpowiedzi na forum ale znalazłem tylko pytania, nikt nie odpowiedział co jest grane,
Obrotomierz co jakiś czas przestaje wskazywać, "umiera" w czasie jazdy, za chwilę "ożywa" i tak w kółko... Polonez Caro 1.6GLI '96.
Dzięki
| « Poprzedni | Następny » |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Nie kontaktuje. |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | obstawiam kostke stacyjki ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Dokładniej to nie pokazuje to błędu czujnika, tylko brak impulsów z niego. Na wyłączonym silniku owszem to normalka. |
bee997 Polonez Caro 1.6 GLI Sosnowiec | Chodziło mi głównie o to czy sam czegoś nie spieprze, z Twojej odpowiedzi wynika że to proste, o to mi chodziło... |
jacekes Miłośnik FSO 125p Poznań | Warto nie dokręcać za mocno śrubek mocujących kostkę w stacyjce, bo plastik kostki bywa kiepski i może popękać. To w zasadzie jedyna rzecz, którą można tu spieprzyć. |
| « Poprzedni | Następny » | |