[S] Fiat 126p Elx 1997

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na sprzedaż swojego Fiacika 126 ELX, 1997. Niestety sytuacja na rynku paliw nie pozwala mi go użytkowac na codzień (drożyzna). Musze kupic jakiegoś Diesla. Samochodzik w stanie niezłym. Małe dziurki w przednim lewym nadkolu i w prawym progu. Prawe drzwi (dolna krawędź) też nie za dobrze wyglądają. Autko stoi na zimówkach (komplet po jednym sezonie niecałym) Dębica Frigo. Dorzucam komplet kół letnich (2 dobre, jeszcze do jazdy na 2 sezony, 2 do natychmiastowej wymiany opon). Zderzaki P4 założone, dorzucam chromki do wypolerowania. Chromowane halogeny do renowacji. ;Dorzucam też wiele innych gratów: tylna szyba grzana, dmuchawa, uchylne szyby boczne,chromowane wycieraczki, licznik FL, tylna klapa FL, i wiele pomniejszych detali. Ogólnie wszystko co do Malucha mam. Autko bez sprzętu grającego. Przed zimą zabezpieczyłem miejsca skorodowane podkładem (minia), ale znów trochę wychodzi, trzeba by to na wiosnę zrobic porządnie. Podłoga jest OK. Perzegląd do końca grudnia 2011, ubezpieczenie do 22 sierpnia 2011. Jest mankament. Zawiesza się elektromagnes w rozruszniku. Trzeba czasami stuknąc młotkiem. Ale zawsze odpala. Wymienione tylne amortyzatory w listopadzie, zabieraki półosi w grudniu. Cena to 900 złotcyh do negocjacji. Zainteresowanych zapraszam! Zdjęcia przedstawiają Malucha na kołach letnich, z chromami, przed zabezpieczeniem antykorozyjnym, jak i po nim, na zimówkach z kołpakami i zderzakami P4. Zapraszam! Warto!
gg: 3649006
mail: mac_kaw@free.wartburg.pl