Witam.
Pytanko mam: kombinowal ktos przelozenia w stosunku 39:9 ?
jedno zasadnicza sprawa - czy beda sie zazebiac te przelozenia, ktos juz cos kombinowal, czy mam byc pierwszy?
| « Poprzedni | Nastpny » |
Phantii LOB NET MEMBER Opel Omega Wrocaw | Witam.
Pytanko mam: kombinowal ktos przelozenia w stosunku 39:9 ? jedno zasadnicza sprawa - czy beda sie zazebiac te przelozenia, ktos juz cos kombinowal, czy mam byc pierwszy? |
7gsi LOB MEMBER wie | co dokadnie chcesz zrobic?
podobnie jak kilka innych osob mam 4,22 ale bez zmiany przeoenia - po prostu wjechal inny dyfer. |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | W kadym dyfrze jest woony komplet czyli koo talerzowe i zbnik. S one indywidualnie wykonywane i pasowane.
Jeeli kombinujesz, eby woy zbnik nie od kompletu to powodzenia. Raczej szybko bdziesz szuka nowego dyfara... |
Phantii LOB NET MEMBER Opel Omega Wrocaw |
to chcialem wiedziec. dzieki bardzo |
tak dokadnie. Tylko jedna zasadnicza sprawa, jesli zeby takowego zestawu nie beda sie zgryway to nie zlozymy zestawu, prawda? Temat poskladania/pomierzenia to oczywiscie zostawiam fachowcowi. no ale jak ilku napisal ze zby sie moga nie zgrywac to nic innego nie wymysle. Chyba zeby dobrac z innego auta. No ale ja odpuszczam temat. |
profil-usunity |
![]() |
Temat skrzyni oczywiscie jest do rozwazenia. ale zestaw r25 + 4.33 jakby sie dao to bedzie lux zestaw ![]() |
profil-usunity |
Czyli efekt byby taki, e urwaby moe 0.2-0.3s do setki, ale zapewni sobie murowany bl gowy w trasie no i ciasny ogranicznik na autostradzie
Imho lepiej sprbowa przeszczepi jak skrzyni 6-tk. |
7gsi LOB MEMBER wie |
testowaem inn opcj
4,22 + kapcie 205/50/15 |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | testowaem inn opcj
4,22 + kapcie 205/50/15..... ... niestety na testach si skoczyo, bo spaliy si na pierwszych wiatach obok BMW, |
Phantii LOB NET MEMBER Opel Omega Wrocaw | jako ze latwo nie odpuszczam. kompletuje graty i sam sprawdze czy to jest wykonalne.
mosty sa , 4.22 jest, szpera jest. Pozostalo mi znalesc tylko kolo talerzowe z 3.9 jesli zeby sie beda zazebiac to jest szansa na to ze zda to egzamin. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |