MotoNews.pl

Rav4 I generacji 94-00 filtr kabinowy.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Czy dobrze podejrzewam że Rav4 I generacji nie posiada filtra kabinowego?? Coś nie mogę go namierzyć.

A ja widzę na aukcjach filtr kabinowy np. Rav 4 2.0 16V; 129KM; od 06/1994 do 07/2000 .
Chyba jest w przedziale silnikowym gdzieś pod wlotem powietrza .

[ wiadomość edytowana przez: BlackC dnia 2011-11-12 21:09:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: BlackC dnia 2011-11-12 21:10:04 ]

na 99% nie ma filtra kabinowego w rav4 1-wszej generacji,patrzyłem też w toyodiy i nie znalazłem,to co kolega na allegro widzi to chyba pomyłka,napisz linka z ciekawości zobaczę.

Ups ...

Teraz chyba podam poprawnie Filtr Kabinowy

[ wiadomość edytowana przez: BlackC dnia 2011-11-12 23:50:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: BlackC dnia 2011-11-12 23:52:11 ]

otwórz linka i wpisz numer oryginału po czym klikni na rav4 wyskoczą ci modele,mówię że to na allegro to pomyłka,to jest pyłek do modelu ???20 i wyżej http://www.toyodiy.com/parts/xref możesz nawet zaznaczyć wszystkie rynki.pozdrawiam.

O.K
Zauważyłem aukcję to podałem linka .

ktoś chciał chyba rozszerzyć zastosowanie tego filtra,bo faktycznie nawet w sklepach internetowych jak wstukałem numer zamiennika to wyskakuje rav4 I gen.niezła lipa, ale toyoidy obleciałem i nie ma zastosowanego filtra.

Ja też się trochę zasugerowałem tymi aukcjami, ale w miejscu gdzie jest filtr kabinowy w carinie z tego rocznika w ravce nie ma nic, za schowkiem pasażera i podszybiu od strony silnika też nie ma miejsca na filtr. Dzięki za odpowiedzi