Widziałem, ogłądałem, sprawdzałem... masakra
Niestety, jeszcze mnie nie stać.
| « Poprzedni | Następny » |
seni24fal LOB SYMPATYK 2 Senatory i Oma B Mielec/Bergen |
DaZmud_9 LOB SYMPATYK OPEL OMEGA B Sandomierz / Wrocław | Może mi ktoś uświadomić tą cene bo mnie chyba kalkulator kłamie |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | no cena jest ostra. Jakbym mial tyle wydac, to bym zdecydowanie wolal kupic Lotusa od Piotra
[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2011-11-15 09:12:56 ] |
abigaz LOB MEMBER Peugeot 508 kombi Gdańsk | Ale to chyba jest "przeróbka" bo EVO produkowane buło 91 do 93 a nie jak w ogłoszeniu 1990........... |
MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | Bo to jest prototyp,dlatego taki drogi |
seni24fal LOB SYMPATYK 2 Senatory i Oma B Mielec/Bergen |
Przegląd skończył się 31 sierpnia, więc jakby nie patrzył to cena okazyjna ![]() |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | Koła nie oryginalne silnik z deklem nie tym ... jakiś pstryczek w kabinie, nie ma co sobie głowy zawracać. |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | no wlasnie, tez mnie to zaciekawilo, co to za pstryczek? :| |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. |
Megasuperhiper turbo ,albo katapulta |
profil-usunięty | Się czepiacie jakiś pstryczków
To zdecydowanie najlepiej wyglądające Evo jakie widziałem ![]() |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Płozy/Szczytno |
No jak co ? GASSSSSS
Nie bluźnij synu ...Evo bez ATS ??!! |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa |
a nie widziales Evo Admeena? silnik moze slabszy, ale buda jak dobrze pamietam byla w bardzo dobrym stanie. |
profil-usunięty |
Na podstawie kilku zdjęć trudno podjąć się oceny stanu budy, chyba że ktoś ma zdolności Kaszpirowskiego
A co do ATS - imho te wielkie felgi wyglądają o niebo lepiej w przetłoczeniach nadkoli Evki niż ori ATS |
| « Poprzedni | Następny » | |