Nie wiecie przypadkiem co teraz? Czy muszę wyrabiać nowe numery, czy wydadzą mi sam dowód? (mam białe blachy)
Na mój gust to chyba trzeba nowe numery, to mi się nie uśmiecha, bo to bagatela 10% wartości mojego szacownego bolidu
Ps.A co z przeglądem
| « Poprzedni | Następny » |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | Bez jaj. Sam dowód. Jakby Ci blachy zwineli to wtedy całosć. Ale tak to spoko. Idź albo zadzwoń do wydziału komunikacji i sie zapytaj - powiedzą Ci dokładnie.
Co do przeglądu co najwyżej pojedziesz po samo zaswiadczenie na stację w której robiłeś ostatnio (o ile robiłeś P.S. Ja dzisiaj dostałem pocztą mój patent Instruktora Żeglarstwa. Okazało sie ze go zostawiłem na łajbie na Mazurach... Mozę ktos znajdzie Twój dowód... ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | Szkoda by było takiego ładnego numeru... |
Makaveli Miłośnik FSO Opel Omega B 2.0 8v Warszawa |
|
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia |
I od wielkości bombonierki |
![]() predki Miłośnik FSO Coupe, Caro+, Classi ... Pruszków | Numer na życzenie np DO BARU Wiedziałem taki na MOTOTARGU w Wawie kosztuje 1000 zeta |
profil-usunięty |
z tej serii widziałem P0 BABCI (na wypasionym Mondeo czy czymś takim), zaś qmpel mówił coś o blachach P0 LICJA ludzie są pomysłowi |
Makaveli Miłośnik FSO Opel Omega B 2.0 8v Warszawa | O dziwo wydanie wtórnka obyło się bez przeszkód i w miarę sprawnie - koszt 49zł
Wreszcie wszystko wróciło do normy i mogłem pójść przykręcić blachy.... uff.. PILNUJCIE SWOJEGO DOWODU REJ. BO SZKODA NERWÓW, CZASU I PIENIĘDZY!!! Dzięki za support! Pozdrawiam! |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków |
Widziałem w zeszłym tygodniu takie blachy: W0 ISKO |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia |
Takie tablice powinien mieć Voy |
czeczun Miłośnik FSO FSO 125p '87 Toruń | po poznaniu jeździ porsche gt3 na tablicach P0 RSCHE
a może to był PT cruiser? ja widziałem takie blachy w takim aucie.. a mondeo poznam w każdej postaci bo ojczulek się takim ma szczęście wozić =)) |
KinioPP Miłośnik FSO FSO1500/Felicia/2xJawa Szczecinek | Mi też wsiąkł dowód rej., ale od Jawy. Chcę ją sprzedać i co teraz? Muszę wyrobić nowy(przy okazji białe tablice więc 150zł), czy mogę sprzedać bez dowodu, a kupujący wyrobi już na siebie? [ wiadomość edytowana przez: KinioPP dnia 2006-01-06 19:02:48 ] |
vistula Miłośnik FSO Polonez Caro 95' Przystajń |
|
KinioPP Miłośnik FSO FSO1500/Felicia/2xJawa Szczecinek | No patrz. Nawet o tym nie pomyślałem... |
Marcin1608 Polonez 1500 Warszawa | Może ktoś kupić bez dowodu.
Jeżeli zna on dane właściciela to musi isć do adekwatengo wydziału komunikacji i tam wyciagnąc stare papier i na tej podstawie wydadzą mu zaświadczenie, że taki to a taki poj. jest u nich zarejestrowany. Z tym zaświadczeniem należy iść juz normalnie do swojego wydz. kom. Bardzo pomocna bedzie znajomość nr rej. [ wiadomość edytowana przez: Marcin1608 dnia 2006-01-06 20:34:27 ] |
KinioPP Miłośnik FSO FSO1500/Felicia/2xJawa Szczecinek | Dzięki wielkie. Sprawa na tyle prosta, że to ten sam urząd . |
| « Poprzedni | Następny » | |