| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_Dzialdowo Toyota Avensis Sol Dzialdowo | 2011-12-20 18:56:39 Gosc w serwisie mowil (dzwonilem pozniej) ze lozysko tez jest ale kto to tam wie na pewno na razie dalem sobie spokoj z tym sprzeglem bo wrocilo do stanu pierwotnego czyli tylko na 4 biegu przy depnieciu gazu do dechy przy malych obrotach lekko sie slizga - moze te mocniejsze slizganie to bylo przez wyciek oleju spod pokrywy zaworow od strony skrzyni bo po sprawdzaniu luzow zaworowych zaczelo pociekac - dokrecilem mocniej pokrywe i na razie nie leci... nie wiem czy olej moze sie w tym miejscu do sprzegla sie dostac czy nie - to tylko taka moja teoryjka takze dzieki za odzew ale poki co to sprzeglo poszlo w odstawke a ja od dwoch dni sie ciesze z nowych przewodow zaplonowych NGK - auto odzyskalo vigor i przestalo sie przyduszac na gazie co doprowadzalo mnie do bialej goraczki A na benzynie paskuda chodzila idealnie co skutecznie kierowalo mnie w strone instalacji LPG jako przyczyny i nawet doprowadzilo do zakupu kabelka (co w sumie wyszlo na dobre bo gaziarz ustawil to sobie "mniej wiecej" jak trzeba pozdrawiam wszystkich ![]() [ wiadomość edytowana przez: Piotr_Dzialdowo dnia 2011-12-20 18:57:37 ] |