| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-09-29 13:30:50 Cześć,
no i stało się. Mam swoją pierwszą w życiu szkodę Szlag mnie trafił - radio było na kasety!!, ale się debile połaszczyli. Zadzwoniłem do Link4 i zgłosiłem to. Dziś od rana był u mnie koleś i porobił zdjęcia. Mówił, że w ciągu 7-10 dni powinna być kasa. Przed chwilą zadzwoniłem do biura i pytałem jak wygląda sprawa z bezgotówkową naprawą. Agent powiedział, że nie ma jeszcze danych, ale postara się je dostać i za godzinę zadzwoni. Jeżeli kogoś to interesuje to postaram się pisać tu na bieżąco jak się Link4 sprawdza "w życiu". |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2003-09-29 13:35:58 Wspolczuje Tez mam kaseciaka ale jak widac to nie przeszkadza. Moze im wlasnie tez o konsole chodzilo i radio wzieli przy okazji. Relacjonuj. |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-09-29 17:51:54 Kontynuując....
Koleś faktycznie zadzwonił za godzinę, ale nie miał jeszcze danych od rzeczoznawcy, ponoć ma przysłać do firmy wieczorem. Mówiłem mu, że nie mam szyby (i doświadczenia w takich sprawach) więc nie mogę jeździć, a dopóki nie będę wiedział ile mi wyliczą to nie wiem czy iść do ASO czy do Heńka(bo nie chcę do interesu za dużo dołożyć - i tak mi stawka wzrośnie). Powiedział, że przekaże sprawę, jutro (!!!) przygotują dla mnie wycenę i od rana ktoś do mnie zadzwoni ... No jeśli to się rzeczywiście tak się stanie to będę w głębokim szoku co do tempa ich pracy. ... Zapytałem jeszcze o bezgotówkową naprawę w ASO, ale tu niestety Zonk. W polisie wybrałem formę naprawy w zakładach standardowych (aby było taniej) a nie w autoryzowanych. Agent zaproponował mi bezgotówkowo zakład w Pabianicach - podobno bardzo dobry. No nie wiem, poczekam na jutro na wycenę. Pozdrawiam ps. GTI - świetny podpis [ wiadomość edytowana przez: agrzele dnia 2003-09-29 17:54:14 ] |
miodek997 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,3 Luna Warszawa | 2003-09-29 18:15:06 Tak, tak ... czekamy na relację jak ten Link4 się sprawuje. Współczuje Ci kolego... znam ten ból.
Pozdrawiam. |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-09-29 18:21:17 Wiem drogi Miodku, że znasz ten ból |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-09-29 18:26:33
Postaram się nadawać na bieżąco. Radia nie miałem ubezpieczonego, ale nie było dużo warte - stary Soniasz na kasety. ps. mów do mnie Adam |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | 2003-09-29 18:40:01 gdzieś już pisałem że klientowi ukradli 2 Volvo (czyt. dwie sztuki) dość drogie i Link4 zwrócili pieniądze po tygodniu czy jakoś tak (ogólnie bardzo szybko jak na szkodę kradzieżową), ale zastanawiam się jak długo tak pociągną, bo albo ludzie zaczną kręcić wałki i padną tak szybko jak powstali albo zaczną drążyć szkody gdzie pada cień jakiegokolwiek podejżenia i zacznie się tak jak wszędzie albo jeszcze gorzej, bo wiadomo na początku trzeba być miłym i dobrym żeby naściągać sobie klientów |
MisiekTS Toyota Corolla TS Brzeg | 2003-09-29 19:47:49
No dobra, a nie jest tak, ze trzeba czekac na umorzenie sprawy na policji najpierw ??? A to chyba musi potrwac troszke dluzej jak 1 tydzien ??? Cos mi tu nie pasuje. Nawet w Niemczech tak szybko nie oddaja kasy, a wiem bo wlasnie zakosili mojejmu znajomemu autko w naszym pieknym kraju |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-10-01 09:39:13 Więc mieli wczoraj zadzwonić.... i nie zadzwonili |
Many E x | 2003-10-01 16:43:33 Wnioskuję że jeśli ktoś potrzebuje z okolic Łodzi panel srodkowy moze sprawdzić najblizszą giełdę....
OTO POLSKA !!!!!! jakie to smutne.... Agrzele nawijaj bo ja tez w Link. |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-10-02 12:40:58 MAM SZYBKĘ!!!!
ale radocha :=))) ASO to ASO, samochodzik umyli, szkło posprzątali, wszystko w cenie wymiany A co do "papieru" - to niestety nic nie mam. W Linku jak się łączę to głos mówi, że wszystko jest nagrywane, więc może im "nie zginie" Poza tym mam wykupioną opcję części orginalne, warsztaty standardowe, a zapłaciłem 430 szybka, 110 robocizna, więc jak będą marudzić to mogą mi najwyżej z robocizny coś urwać. A panel jest cholernie drogi!!! 530zł w ASO Pozdrawiam, wasz korespondent |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2003-10-02 12:44:54 wiec fajniasto!!!! ciesze sie ze sie cieszysz |
agrzele Carina 2.0 E liftback Łódź | 2003-10-02 12:53:29 Dzięki za słowa otuchy A Link chyba ma umowy z rzeczoznawcami w różnych miastach. Ten mój mieszka w Łodzi i obsłguje Łódź i okolice. Porobił zdjęcia autka i dokumentów cyfrówką i wysyła do Link4 mailem. Dwudziesty pierwszy wiek ... |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2003-10-02 13:09:53 Ciekawe rzeczy piszesz Agrzele. Mam nadzieję, że do końca będzie tak różowo, czego Ci życzę. Informuj na bieżąco.
Pozdrówka |
Meteor TOYOTA DRIVER Toyota Carina E 2.0TD Warszawa | 2003-10-02 13:38:31 Czekamy z niecierpliwością na zakończenie, zwrot kasy i informację o dalszym przebiegu całej sprawy ![]() |