Oba podobne przebiegi.
Awaryjność, koszty części/napraw.
Dziękuję
| « Poprzedni | Następny » |
pptaku LOB SYMPATYK omega C sedan Warszawa/Berkshire | Jakieś sugestie?
Oba podobne przebiegi. Awaryjność, koszty części/napraw. Dziękuję |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | Mechanicznie lepszy jest 2,6
Elektronicznie lepszy 2,5 (prostszy motronic). Najlepszy byłby 3,2 sterowany motronikiem 2.8.1 (tym starszym) ![]() |
pptaku LOB SYMPATYK omega C sedan Warszawa/Berkshire | Myślałem że się złamię na 3.2
Ale troszkę mnie zbiłeś z tropu
|
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2,6 czy 3,2 to jedna bajka koszty te same tylko frajda z jazdy inna ![]() |
pptaku LOB SYMPATYK omega C sedan Warszawa/Berkshire |
Ale inne ubezpieczenie i podatek. |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin |
Jak przy zakupie auta tej klasy wyciągasz takie pierdoły jak różnica w podatku płaconym jednorazowo lub ubezpieczeniu raz do roku to najlepiej się zastanów czy nie lepiej kupić corsę?? Mały podatek, małe spalanie, małe ubezpieczenie - same plusy |
DaVePGN LOB TEST Steinmetz kombi coupe PGN | Tylko w UK sa nieco inne oplaty ![]() |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin |
Wiem, dlatego miałem tam omegę na naszych blachach i z LPG |
pptaku LOB SYMPATYK omega C sedan Warszawa/Berkshire | Obserwuję, dziś wieczorem kończy się aukcja takiej jednej 2.6
122k na liczniku. Jak na tą chwile, żadnej ciekawej 3.2 nima. |
No to mi się pomerdało coś. A dokładnie z inną aukcją. Ta Oma poszła za £530, czyli za jakieś 2650pln. A ten przebieg 122k to w kilometrach. Ale jakoś szału nima, płakać nie będę. [ wiadomość edytowana przez: pptaku dnia 2012-08-05 14:20:04 ] |
serek_elite LOB NET MEMBER Huntingdon |
tutaj jest 2.6 w dobrej cenie http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=106073.0 |
No i poszła. dopiero dziś zobaczyłem/przeczytałem. |
| « Poprzedni | Następny » | |