Czołem, wystawiam do sprzedania pare rzeczy ktore mi nie beda potrzebne, w roznym stanie, od 1 do 6 (najgorsze 1 - najlepsze/nowe 6)
kierownica klasyk, niekompletna, stan 4+, ring super, moze do przepolerowania.
50 zł
kierownica przejsciowka, stan 2+, przycisk mysle ze do uratowania przez polerowanie, ale sama fajera popekana w wielu miejscach.
30 zł
pajak pod kierownice x2, stan 4+, no poprostu sa uzywane.
25 zł/sztuka
nowy garnek reflektora z metka kompletny, jest tez obejma reflektora i reflektor (obejma fajna ale w jednym miejscu jest odprysk malutki, dodaje reflektor zabrudzony ale nowy, na H4, ten ze zdjecia laduje w smieciach bo ma pekniete szklo). stan 6.
40 zł
rozrusznik sprawny, stan 5, brudny
50 zł
nakładki na lewarki skrzyni biegów, jeden chyba nowy albo bardzo mało uzywany, stan 5+, gumiasty (w sensie miekki), ma wytłoczoną choinkę z biegami od 1 do 5 i R (to ten posrodku na zdjeciu). drugi z mojego fiata, bez zadnych wytłoczen, stan 4.
nakładki po 10 zł. Pedał ze zdjecia sprzedany.
nowy rozrząd 126p(łańcuch i dwa koła), stan 6,
30zł
zagłówki mr czarne, stan 5, nie maja zadnych skaz na skaji,
30zł
piórka wycieraczek chrom, długosc 40 cm, stan 5, 50 zł
lusterko wsteczne, stan 5, 20 zł
lusterko do malucha i lusterko do fiata prawe, stan 5,
10zł/szt
Mam nadzieje ze dobrze opisałem stan przedmiotow, starałem sie odwzorowac go jak najdokladniej. Ceny negocjowalne w jakims tam zakresie, najlepiej dzwonic, napisac smsa (całe dnie na uczelni wiec moge nie odbierac) - 507392839
Najchetniej odbior osobisty w Warszawie, oczywiscie wysyłka tez moze byc (koszt do ustalenia indywidualnie z zainteresowanymi), ale nie z dnia na dzien, bo ciezko mi dotrzec na poczte kiedy nie ma kolejek przez zajecia na uczelni. Co sie nie sprzeda to za tydzien laduje na alledrogo, bo mi tylko zawala pokoj (musze troche powalczyc ze swoim zbieractwem).