[Oddam]Karosie fiata 126p St

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie jako że z przyczyn niezależnych odemnie muszę do dnia jutrzejszego godzin popołudniowo-wieczornych zabrać ową karoserię z miejsca garażowania a że nie mam warunków na dalsze garażowanie transportu z ciężkim bólem serca zmuszony jestem do takiej a nie innej decyzji .Do karoseri posiadam dowód rejestracyjny ciągłość umów.Karoseria nadaje się do gruntownego remontu na chwilę obecną przydałoby się ją doczyścić jeszcze w kilku miejscach(głównie nadkola)oraz delikatny(powierzchniowy nalotej rudej z podłogi).Do wstawienia w kaście jest kilka łatek w podłodzie oraz do obspawania podłoga przy nadkolach przednich(standartowe miejsca gnicia maluchów).Fotek nie posiadam (ewentualnie w moim temacie w dziale o samochodach zainteresowany znajdzie zdjęcia).Karoserię oddam totalnie za DARMO odbiór lawetą bądz innym środkiem transportu(to już zostawiam w gesti odbierającego).Karoseria znajduje się aktualnie w Katowicach.Dodam że do karoseri posiadam dowód rejestracyjny ciągłośc umów więc nie będzie problemu z zajerestrowaniem.Sprawa naprawdę PILNA wszystkie informacje udzielę pod nr telefonu 784-899-086.

klik

A komu potrzebny jest klopot w postaci pordzewialej budy z papierami z ktorymi trzeba sie bedzie bujac?
No cóż, kolejny ktory miał być ratowany. To juz trzeci czy czwarty? Konczą wszystkie tak samo - w stanie złomowym, bez przeglądu i oc.
Stary, moze odpusc już sobie to '' ratowanie'' pozostalosc PRL-u

Proszę o zamknięcie wątku kasta zostaje u mnie .... głupi ma zawsze więcej szczęścia jak rozumu.