[s] Rajdowe części 126p, kubły, pasy, chromy, dystanse itd.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam dziś na sprzedaż sporo częsci z byłej rajdówki i zapasów zbieranych podczas tej pięknej, rajdowej przygody z moim bobkiem

-kadłub silnika ze szpilkami od strony miski olejowej, wyczyszczony, święcący 100,-
-tłumik 'Tekla' świetnie brzmi, alternatywa dla bredy, basowy pomruk nie skończy się przymusowym cząstkowym badaniem technicznym celem odzyskania dowodu rejestracyjnego - 140,-
-lampy przód x3 - 25,-/szt.
-lampa tył x1 - 20,-
-obudowy silnika, lakier dobrze przylega do obudów, lekkie naloty - 40,-
-nawiew na szybe - 50,-
-oryginalny kierownica Monte Carlo - 60,-
-ciekawa kierownica sportowa bez odsadzenia - 30,-
-naba wraz z osłoną, cieżko dostępna, nie przeżyła wypadku, przechodzi BK! - 80zł
-wał po szlifie, dobra baza pod mocny motor - 165,-
-wał oryginalny do założenia - 150,-
-odelżone korby, rówież nadają się pod budowę mocniejszego motoru - 150,-
-obudowa rozrządu - 40,-
-cylindry honowane na nominał (gratis mogę dorzucić tłoki z nacięciami pod zawory) - 160,-
-odelżona listwa koników - 75,-
-2 komplety sworzni w tym jeden komplet, w którym jedna sztuka waży 61g, przetoczone w środku! - 75,-, drugi komplet oryginalny 45,-
-zabierak w bdb stanie - 25,-
-gumy sprężyny - 20,-
-aluminium ryflowane na podłogę, fantastyczna sprawa do czyszczenia!, zwymiarowane, gotowe do montażu - 100,-
-kubły BiMarco wraz z pasami Schrotha 3pkt i nakładkami na pasy, w komplecie puszczę zestaw za 320,-
-chromy w bdb stanie jak na zdjęciu - 130,-
-drugi komplet chromów w trochę gorszym stanie, na przednim zderzaku naweirty pod halogeny dalekosiężne (brak zdjęć w albumie) - 80,-
-alternatory x3, powinny wszystkie działać (nie daję gwarancji, nie jestem w stanie teraz ich sprawdzić) - 65,-/szt z racji niewiadomego stanu któregoś z nich
-dystanse z piastami, 20mm aluminium + nakładki od poldka + szpilki + nakrętki tył - 160,-

Adres do albumu ZDJĘĆ: https://picasaweb.google.com/miloszrally/RajdoweCzesci

Ceny podlegają niewielkiej negocjacji.
Preferuję odbiór osobisty (Kraków Podgórze/Prokocim/Bieżanów okolice Tesco Wielicka)

Kontakt: Miłosz 533 266 828 (gdybym nie odebrał proszę o sms, oddzwonię)

Klepię zderzaki chrom te lepsze i 1 szt. alternatora (o ile jutro nie dostanę od kumpla).
Mógłbyś zrobić bliższą fotkę zderzaków?

Odklepuję, moje są w lepszym stanie.

takla nigdy nie była produkowana na małe puszce więc to coś innego

Kubły zaklepane

mozna prosic o jakies zdjecia tych dystansow

Zdjęcia dystansów dorzuciłem do albumu
https://picasaweb.google.com/miloszrally/RajdoweCzesci#

Up

Up

Up

up

Zapraszam do negocjacji cen

Ten tłumik to wupex produkcji Michael. Przelot lepszy niż w tekli, ale wupexy są nietrwałe.

Trochę niższe ceny i do tego nowe klapy! Przy kupnie kilku rzeczy możliwa negocjacja cen!

Kontakt: 533 266 828

-kadłub silnika ze szpilkami od strony miski olejowej, wyczyszczony, święcący 100,-
-tłumik 'Tekla' świetnie brzmi, alternatywa dla bredy, basowy pomruk nie skończy się przymusowym cząstkowym badaniem technicznym celem odzyskania dowodu rejestracyjnego - 130,-
-lampy przód x3 - 15,-/szt.
-lampa tył x1 - 20,-
-obrotomierz - 50,-
-obudowy silnika, lakier dobrze przylega do obudów, lekkie naloty - 30,-
-nawiew na szybe - 50,-
-naba wraz z osłoną, cieżko dostępna, nie przeżyła wypadku, przechodzi BK! - 80zł
-odelżone korby, również nadają się pod budowę mocniejszego motoru - 150,-
-obudowa rozrządu - 40,-
-cylindry honowane na nominał (gratis mogę dorzucić tłoki z nacięciami pod zawory) - 160,-
-2 komplety sworzni w tym jeden komplet, w którym jedna sztuka waży 61g, przetoczone w środku! - 75,-, drugi komplet oryginalny 45,-
-zabierak w bdb stanie - 15,-
-gumy sprężyny - 20,-
-aluminium ryflowane na podłogę, fantastyczna sprawa do czyszczenia!, zwymiarowane, gotowe do montażu - 100,-
-chromy w bdb stanie jak na zdjęciu - 100,-
-drugi komplet chromów w trochę gorszym stanie, na przednim zderzaku naweirty pod halogeny dalekosiężne (brak zdjęć w albumie) - 70,-
-alternatory x3, powinny wszystkie działać (nie daję gwarancji, nie jestem w stanie teraz ich sprawdzić) - 60,-/szt z racji niewiadomego stanu któregoś z nich
-dystanse z piastami, 20mm aluminium + nakładki od poldka + szpilki + nakrętki tył - 160,-

Cena: 70zł

Cena: 30zł

[ wiadomość edytowana przez: miloszrally dnia 2013-02-12 22:36:53 ]

Kubły sprzedane, dystanse i blacha na podłogę [lewa] zaklepana.

Zapraszam

Dystanse & blacha lewa na podłogę sprzedana.

hop

up

Kontakt: 533 266 828

-tłumik 'Tekla' świetnie brzmi, alternatywa dla bredy, basowy pomruk nie skończy się przymusowym cząstkowym badaniem technicznym celem odzyskania dowodu rejestracyjnego - 130,-
-lampy przód x3 - 15,-/szt.
-lampa tył x1 - 20,-
-obrotomierz - 50,-
-obudowy silnika, lakier dobrze przylega do obudów, lekkie naloty - 30,-
-nawiew na szybe - 50,-
-odelżone korby, również nadają się pod budowę mocniejszego motoru - 150,-
-obudowa rozrządu - 40,-
-zabierak w bdb stanie - 15,-
-gumy sprężyny - 20,-
-aluminium ryflowane na podłogę, fantastyczna sprawa do czyszczenia!, zwymiarowane, gotowe do montażu - 100,- -
-drugi komplet chromów w trochę gorszym stanie, na przednim zderzaku naweirty pod halogeny dalekosiężne (brak zdjęć w albumie) - 70,-
-alternatory x3, powinny wszystkie działać (nie daję gwarancji, nie jestem w stanie teraz ich sprawdzić) - 50,-/szt z racji niewiadomego stanu któregoś z nich
-piasty + szpilki + nakrętki - 60,- null

up

Proszę o zdjęcia cylindrów, a w zasadzie gratisowych tłoków na szymon.mucha96@gmail.com