| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Booguc F&F Sympatyk Wspomnienie po piekn ... Warszawa/Ursynów | 2013-02-21 21:06:32 Witam,
Auto posiadam o 2 lat, nigdy mnie nie zawiodło. Na tą chwilę nie wymaga żadnych napraw. Zawieszenie jest zwarte i sztywne, nie pływa jak stary kapeć. Mercedes służy mi do jazdy na co dzień, wyjazdów wakacyjnych, ale przede wszystkim jako moje hobby. Odpala w każdą pogodę, nie kopci nie przerywa. Wnętrze nie posiada żadnych przetarć czy uszkodzeń. Szyby zostały przyciemnione w profesjonalnym punkcie. Nie oszczędzałem na serwisach, korzystałem z usług fachowców. Myty tylko ręcznie, szczoty omijałem z daleka. Skrzynia przełącza biegi płynnie – przy spokojnej jeździe nieodczuwalnie. Auto jest dosyć dynamiczne jak na swoje gabaryty. Silnik pięknie mruczy. Pojemny i wygodny youngtimer. Wyposażenie: - uchylany i odsuwany dach (działa płynnie i cicho) - podgrzewane lusterka - podłokietnik - zestaw głośnomówiący ( zamontowany bez inwazyjnie) - hak holowniczy Oris odpinany ( nigdy go nie używałem) - radio CD + 4 głośniki (w miejscach fabrycznych) - 2 komplety opon ( prawie nowe) - felgi aluminiowe 16” - elektryczne szyby przód (chyba dokładane) - skórzana kierownica Sportline ( z poduszką nieaktywną) - immobiliser - centralny zamek ( dołożyłem do niego sterowanie z pilota) - dodatkowe kluczyki, książka serwisowa, instrukcja VIN WDB1241301B805089 W kraju od września 2008 roku. Preferuję kontakt telefoniczny 609 33 13 55 Mercedesa można oglądać w Warszawie – Ochota, Mokotów, Ursynów (zależy od pory dnia i tygodnia). Nie mam nic do ukrycia, można go sprawdzać w serwisie i na stacji diagnostycznej. Cena 12 000 NR Oto Moto C28032915 [ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2013-02-21 21:07:36 ] |