Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() piotrekaudi ->Toyota Parking Only<- Toyota yaris Brzeg | 2013-11-09 11:22:20 Witam wie ktoś może jakim momentem dokręca się wtryskiwacze w yarisie 1,4 d4d silnik ND-TV |
![]() piotrekaudi ->Toyota Parking Only<- Toyota yaris Brzeg | 2013-11-09 20:38:04 też tak podejrzewam że pękła z jego winy ale ok w końcu samochód jezdzi normalnie . A mam jeszcze pytanko czy mógłbyś jakoś zinterpretować mi protokoły z tej regeneracji i sprawdzenia przed regeneracją ? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2013-11-09 22:39:09
O znaczenie tych parametrow z naprawy to najlepiej zapytaj tego co ja wykonywal ,nie mam o tym pojęcia co z tymi wtryskami wyprawiają .Ja ograniczam się do diagnostyki i zalozenia nowych lub używanych.Jakos nie spotkałem nikogo komu później te regenerowane nie stukaly lub nie wzrastalo zużycie paliwa. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |