Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tomi150 Megane 3 cieszyn | 2014-02-16 06:30:53 Witam, a u mnie inny problem z tym wynalazkiem, nie działa przycisk open/close. Czasami chwyci po kilkudziesięciu kombinacjach i formach nacisku. Czy jak już się otworzy to można się dobrać do tego panelu i potraktować czymś styki? |
gregor77 Straszęcin | 2014-02-17 11:25:28
Dzięki, ale czy jest jakiś sposób aby wyczyścić laser bez wyjmowania całej nawigacji? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2014-02-17 19:01:54
Tak ale nie wiem czy to technicznie możliwe.Trzebaby się przecisnąć przez szpare tam ktoredy wchodzą plyty a następnie usiasc okrakiem na laserze i go wypucować z kurzu wacikiem do ucha. ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
daniel8801 Toyota Bochnia | 2016-02-03 17:23:47 witam
Jak wyczyścić laser w radiu B9002 ktoś pomoże ?? zdjąłem pokrywę górną i nie wiem co dalej robić |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2016-02-04 12:22:07
Jak utknales na tym etapie to zaloz ja spowrotem i znajdz sobie jakies inne tworcze zajecie. ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
cage77 Kraków | 2016-11-20 12:14:26
Czy udało się naprawić tą nawigacje wtedy? Bo mam dokładnie ten sam błąd i prosiłbym o jakieś wskazówki ![]() |