| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
milosnik12 rzeszów | Ja polecam symulatory farm W necie znajdziesz sporo recenzji także mam nadzieję, że się spodoba ![]() |
![]() Josiek passat Krosno/Jasło | Grałem kiedyś w Truck Simulatora, spoko sprawa. Gdzieś na yt jest filmik ze śląską wersją językową, pamiętam, że się skręcałem ze śmiechu jak go oglądałem. : D |
oloo90 Łódź | Witam, ja ostatnio grałem w Assetto Corsa, bardzo polecam tą grę ![]() |
Bonie Wwa | Najnowsze Gran Turismo ![]() |
anita88 Legnica |
American Truck gorąco polecam. Jeśli ktoś grał w ETS, tutaj odnajdzie się bezbłędnie. To po prostu lepsza wersja! |
gogolew Zabrze |
Cześć Anitka
Czym jeźdżisz w ATS? BTW czytałem że następne DLC wyjdzie z Arizoną. Czyli znowu pustynne klimaty |
Rywal KTW | Forza Motorsport! |
anita88 Legnica |
Wszystkim
Tak, też słyszałam że arizona. Podobno są też jakieś modyfikacje, że można gdzieś po Alasce jeździć ale nie widziałam jeszcze. Sprawdzę stronę Americana |
gogolew Zabrze |
Ale odpowiedź
Modyfikacji nie znam. Czekam po prostu na to co twórcy Americana dadzą - liczę na dużo patrząc na jakość podstawowej gry |
Lalunia1994 Rzeszów |
ja jestem zakochana w gtV ![]() |
MajewskiF Warszawa | A ja gram w Euro Track Simulator 2 |
![]() Bibol249 Poznań | Polecam American Truck Simulator Świetna gra ![]() |
accukwiat Gdańsk | Ja jako zapalony fan driftu polecam grę CarX Drift Racing. Przeszedłem ją całą kilkukrotnie. To się nie nudzi, jeśli ktoś lubi drift. [ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2016-06-30 19:20:31 ] |
pajet [email protected] |
Ja Grałem bardzo dużo ale stwierdziłem ostatnio że szkoda czasu na gry. |
bentlej90 Kraków | NFS 2, najlepsza wersja. Polecam serdecznie.
Ew. możesz jeszcze spróbować w najnowsza wersję colina, klasyk rajdów
[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2016-07-19 18:06:01 ] |
wregi Warszawa | również polecam NFS ![]() |
Jimmy_Black Zielona Góra |
to chyba dla osób co mają specyficzne zainteresowania ![]() |
Motorina Kraków | Nie znam dobrych gier niestety. Polecam skrable ![]() |