Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ThomasTsT Opel Corsa Łódz | 2003-10-16 18:21:37 Powoli moje fundusze sie organizuja....i mozliwe ze moje mazenie o innym silniku sie spełni.....Potrzebuje jednak pomocy.....z załozenia...satysfakcjonował by mnie silnik Hondy Civic 1.6 V-TEC...niestety...nie wiem czy mi sie zmieści wzdłuz do boba...i co majważniejsze jak przeniesc takie moce na koła i własnie spostrzegłem na stronce ze STRATOS wstawił skrzynke od audi 80....i nurtuje mnie pytanie jak auto jezdzi do przodu skoro skrzynia normalnie w audi jest włozona w drugą strone i jak to wogule zamontowac..(jeśli Stratos by to był to poprosił bym go o to zeby mniej wiecej podał wymiary sfojego silnika..)wymiary zewnatrzne i czy skrzynia od audi bardzo wysuwa silnik do tyłu....(Moi przyjaciele sadzom ze mi sie nie uda ale kozystając z waszej pomocy bedzie nadzieja.....DZIEKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI....hehe mam nadzieje ze ten temat nie zostanie zablokowany...) ![]() ![]() |
![]() widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-10-16 18:25:00 poszukaj, bo już gdzieś się toczyła dyskusja na ten temat. łącznie z tym, że Krzemowy opisywał wrażenia po kontakcie z takową skrzynią. wpisz skrzynia od audi czy coś w tym stylu. generalnie jednak chyba nikt nic nie wymyślił wtedy |