Witam.
Pisze by zapytać się jakie mniej więcej koszta naprawy wyniosą mnie przez to zarysowanie . Drzwi nie są wgniecione , poprostu zarysowane jak na zdjęciu . Samochód to
Daewoo Nubira 2001 r .
2.0 silnik benzyna
Sedan srebrny
| « Poprzedni | Następny » |
AutoDarCar_pl Warszawa | Myślę że za całość około 300zł,a le to też zależy od konkretnego lakiernika oraz serwisu, najlepiej przejedź się do kilku w okolicy i zapytaj o cenę i czas naprawy. |
kulczek Gdańsk | w moim przypadku jak lakierowalem to za caly element brał lakiernik - 400 zł |
jurekk9 Kalisz | Myślę, że te 500 zł minimum. |
klosz BMW Z3 Katowice | Też wiele zależy od tego, jak głębokie jest zarysowanie. |
MotoLedy_pl Warszawa | To zależy od lakiernika i zakładu do którego się udasz, natomiast myślę że za taką rysę na drzwiach trzeba szykować tych 400-500zł. |
grzepok Lublin | Ciężko wycenić, najlepiej pojechać gdzieś do warsztatu. Ja (w Lublinie) jeżdżę do Liperta i zawsze mi tam dokładnie wycenią naprawę ![]() |
BestOils_pl Warszawa | Wszystko zależy od głębokości i szerokości zarysowania, na forum trudno jest to ocenić, przejedź się po kilku zakładach lakierniczych i wtedy porównasz ceny.
|
oyo10 BHP X4 Kraków | Koło tysiąca gdzieś Cię to wyniesie. |
aylabrekke Lublin | To też zależy czy to tylko rysy czy jakieś wgniecenia też |
igua7nana7 Złotów | Zależy od zarysowania, najlepiej zapytać się prosto u lakiernika |
| « Poprzedni | Następny » | |