i już na odcinku

| « Poprzedni | Następny » |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków |
i już na odcinku
![]() ![]() ![]() |
ArF Warszawa | Niezle daje po garach!!! Az sie spocił |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | Kuzi go!!!! |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | a moze go zwerbujemy do naszego klubu |
Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | Yeah to jest coś nieźle daje po garach tylko czy mu podłużnice wytrzymają :lol: |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | a on czasami nie wysmiewa sie z fiacikow?? |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | skądże, pewnie wspomina dawne czasy, jak był chłopakiem takim jak my i miał wiecej planów niż kasy i perspektyw |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | wsumie racja |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | Zaczynał jako i część z nas zaczyna (ciekawe kto dotrze tak wysoko??) od poczciwych maluszków!! Tak więc podejrzewam jest to poprostu powrót do lat młodzieńczych wariactw |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | coś w tym musi być... nowa fotka Kuzaja z DFem |
mountez F&F Sympatyk | to juz wiemy komu koniu sprzedal swojego kanta;) |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków |
niechciałem nikomu mówić [ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-08-18 16:47:20 ] |
mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec |
Geba Fiat 126p Oświęcim | coś nie podobny |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | Tutaj oddalając trochę od postu o Kuzaju, to czy Koniu sprzedał DF'a ?? |
mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | tak-sprzedal |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | A ja wiem ale nie powiem...
komu |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | TICO fajna sprawa tylkko mala fajera, cienka strasznie i te heble |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | a ja myslalem ze od tego jest HP |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | pisze ze HP jest od wszystkiego tylko nie od fiatow a tu jakby nie patrzec fiaty sa |
| « Poprzedni | Następny » | |