Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
babicz67 toyota carolla verso rzeszów | 2023-05-26 05:38:14 [quote]
2023-05-25 17:41:23, Bigelektron pisze: Poprostu jeden z czujnikow daje zbyt slaby sygna I komputer mysli ze kolo sie nie obraca podczas gdy pozostale jeszcze sie tocza. Sprawdz luzy na lozyskach. Moze byc zbyt duzy dystans biezni od czujnika Np korozja podnosi czujnik w miejscu mocowania Mogl nalapac rdzy na koncowke czasem przelamany kabel czujnika ale rzadko. Czasem widac na odczytach z czujnikow w dataliscie ze na ktoryms predkosc spada do zera.A czasami widac dopiero po podlaczeniu oscyloskopu. [/quote Dzięki za odpowiedź...komp.pokazał błedne wskaz.czyjnika tył lewy.Zakupiłem nową piaste a po rozebraniu starej wszysto cacy nic nie widać na oko że jest uszkodzone. |
babicz67 toyota carolla verso rzeszów | 2023-05-26 05:38:42 Dzięki za odpowiedź...komp.pokazał błedne wskaz.czyjnika tył lewy.Zakupiłem nową piaste a po rozebraniu starej wszysto cacy nic nie widać na oko że jest uszkodzone. |
babicz67 toyota carolla verso rzeszów | 2023-05-26 05:40:59 Mam problem ponieważ uchodzi gaz z klimy okolice parownika czy ma ktoś instr.jak się zabrać do rozebrania deski rozdz. |