Ze swojej strony zaproponuje żeby wpisywać te informacje według jakiegoś szablonu, np.:
================
MOTO NEW GAZ
ul. Autostradowa 100
BYDGOSZCZ, (kuj-pom)
tel. (52) 343-43-43
www.motonewgaz.pl
Najprostsza instalka do Poloneza na gaźniku z montażem - 1150zł (LOVATO). W ofercie również instalacje IV gen., także BRC. Robią przeglądy!
Ja i kilku moich znajomych tam zakladaliśmy. Profesjonalny montaż, estetyczne wykonanie. Nie najlepiej regulują ale po kilku próbach jest OK.
================
Czyli:
1. Namiary:
- ulica
- miasto koniecznie wytłuszczonym drukiem, najlepiej dodatkowo województwo - bardzo ułatwi to przeszukiwanie
- nr telefonu
- adres internetowy
2. Przykładowa cena, oraz ew. oferta w skrócie.
3. Własna opinia o firmie, na jakiej podstawie (z dośwaidczenia, opowieści itp).
Jeżeli ktoś chce coś dodać do istniejącego już wpisu to proszę go zacytować - pisanie "moto gaz w bydgoszczy robi fuszerke..." może wprowadzić zamieszanie jeśli np. są dwie firmy o podobnej nazwie lub dwa oddziały jednej firmy.
Myślę że jeśli będziemy się tu trzymać takiego prostego schematu to pozwoli to na łatwiejsze przeszukiwanie wszystkich pozycji i wpłynie pozytywnie na przejrzystość wątku.
Mam nadzieję że temat ten pozwoli wielu userom na podjęcie właściwej decyzji przy wyborze warsztatu, z którego będą całkowicie zadowoleni. ::
Pozdroofka dla wszystkich zagazowanych i "planujących"
Race
[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-12-08 02:14:04 ]