Maluch 1,7 polsat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i znowu dzisiaj nic nie było w 4x4

Nawet nie wyobrażacie sobie jakie bluzgi poleciały w kierunku TV z moich ust jak znowu oglaałem dziś przez 30 min Zientarskiego i o malanie nic K...................

u mnie też mięcho leciało ostro

piszcie do ArF na priw w takich sprawach....hę ?!

Koni u z całym szacunkiem ale pisał ze miało byc zaraz po swietach ......

I mamy zaraz po swietach ......
A byl moze test nissana Primery który miał leciec z 3 tyg temu i do dzisiaj go nei było ????

Może to jakieś perfidne powtórki robią. Może ta sąsiadka Ziętarskiego co na V-powerze jezdzi będzie coś wiedziała

Cytat:
2004-01-03 20:51:21, CZUCZU pisze:
Koni u z całym szacunkiem ale pisał ze miało byc zaraz po swietach ......

I mamy zaraz po swietach ......
A byl moze test nissana Primery który miał leciec z 3 tyg temu i do dzisiaj go nei było ????

I co z tego ?
I tak ta rozmowa nie prowadzi do niczego...nie wynikną z niej żadne konkrety. Dlatego najlepiej pisać do ArF.
EOT

To dobrze ze nie bylo nic o malcu bo znowu zapomnialem ogladac 4x4 Dostalem jeszcze jedna szanse
Ale wspulczucia dla oglądjących

heh..no ja podobnie jak Lo3eK.

..nawet Jeżyków nie było

Ekhmm...

Malec bedzie w polowie stycznia-takie mam pobozne zyczenie.

Cytat:
2004-01-04 14:41:17, Qba pisze:
..nawet Jeżyków nie było

nie było to dobrze ze nie ogladalem bo juz bym sie zupelnie załamał..

Dla mnie dobrze że niebyło bo podobnie jak Lo3ek zapomniałem o 4x4 musze sobie zapisać....

Ja tez pewnie sobie zapone
Wiec moze ktos zgra caly odcinek albo sam fragment o malcu na div'x i pozniej na jakis serwer da moge zrobic pozniej mirrora na serwerze AGH w Krakowie

A propos tego malucha s ilnikem 1.7 od alfy. W zeszłym roku (2003) jakos jesienia były mistrzostwa Łodzi na torze wyscigiwym. Wjezdzales autem na tor kreciles czasowke,nie bylo podzialu na klasy. Na tor przyjechal facet Ferrari F360 Spider i myslał ,że wygrał puchar po czym podjechał ten koleś swoim malcanem i rozkminił wszystkich zrobil najlepsza czasówke. Auto jest kurewsko nadsterowne. W miejscu predkosciomierza ma obrotosciomierz,a za predkosciowmierz robi elektroniczny licznik od roweru. Więcej informacji na temat imoprezy www.tkl.pl
A tutaj zdjecia tego auta:

Dobra wiadomosc dla tych co zapomnieli dzis o 4x4 Malucha 1,7 nie bylo.

Dobra oświadczam , że moje wkur........... dziś osiągnęło apogeum jak znowu Zientarskiego słuchałem przez 0.5 godz. i teraz z premedytacją mówię , że 4x4 to najgorszy program motoryzacyjny jaki kiedykolwiek oglądałem , nic nie można się dobrego spodziewać po tym programie na nic nie można liczyć - nawet na to co podają w zapowiedziach i piepsze to więcej nie bede marnował czasu aby ogladać takie dziadostwo, jakby w koncu sie zreflektowali i nadali materiał o malanie to nagrajcie i umieśćcie na jakims serwerze, temu programowi juz chyba ani nic ani nikt nie jest w stanie pomóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No wlasnie Art - czy oni nie pamietaja co zapowiadali czy co?? kto uklada tam ramowke?? nie chce nikogo obrazac.
w ten sposob to ogladalnosc tego programu na pewno nie bedzie rosla....

chyba ze Art napisal to po to by poprawic ogladalnosc programu

dobrze V-maxa oglądnąłem a o 4x4 już zaponiałem...ale skoro niebyło malce a zapowiadali to ten program naprawde jest do dupy!