Kręciołek Wielicki 11,01,04

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam!

W niedzielę 11 stycznia 2004 o godz. 09:00 zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w III eliminacji "Kręciołka Wielickiego" edycji Zimowej, tradycyjnie organizowany jest przez firmy Rako Autotuning i Auto - Alfa. Sponsorem zawodów jest firma Handlopex S.A., importer m.in. opon marki Matador i Barum,

Impreza odbędzie się na terenie Maxi – Schrot-u w Krakowie przy ul. Centralnej (dawny teren Prefabet-u). Każdy z uczestników będzie pokonywał próbę sportową trzykrotnie, do klasyfikacji zaliczane będą dwa najlepsze przejazdy.

Zapisy prowadzone będą od godz. 9.00, start pierwszego zawodnika o godz. 10:00. Wpisowe wynosi 30,- złotych.

Całkowity dochód z imprezy przeznaczamy na Wielką Orkiestre Świątecznej Pomocy !!!

! Każdy zawodnik i ewentualnie pilot zobowiązany jest do startu w kasku ochronnym !

Serdecznie zapraszamy!

Ewentualne zapytania prosimy kierować pod adres e-mail: rako@tuning.pl lub telefon (012)-288-04-79

Pozdrowienia
Piotr Wyczyński

damy rade ja startuje o ile sie nic nie zmieni

jedzie ktos bo ja chyba tak i nie wiem gdzie to jest moze jakas mapka

zjeżdżając z ulicy bora komorowskiego w stella sawickiego mijasz po lewej stronie zajezdnie jedziesz cały czas prosto mijasz rondo i za rondem pierwsze światła w lewo , po skręcie druga brama w prawo (niebieska) i jesteś na miejscu

czyli tak jak jade na zajezdnie caly czas prosto mijam chyba most tam gdzie sie zawraca na zajezdnie i potem beda swiatla i w lewo tak zkapowalem

dokładnie

dzieki

Cytat:
2004-01-09 09:36:29, rabbit pisze:
czyli tak jak jade na zajezdnie caly czas prosto mijam chyba most tam gdzie sie zawraca na zajezdnie i potem beda swiatla i w lewo tak zkapowalem

kurcze mi sie zdaje ze jeszcze jak miniesz ten most co sie na zajezdnie zawraca czeka cie rondo tesz ze swiatlami dopiero za rondem sa te swiatla na ktorych skrecasz w lewo

tak też napisałem ale rabit czytac nie umie

ja niestety nie wystartuje z błachego powodu

nie zdążyłem uszczelić gażnika
zmienić zabieraków
przesmarować zwrotnic
wymienić amortyzatorów

nie mam niestety teraz czasu a nocami warunków

kurde no uszczelnić gaźnik to 10minut roboty, przesmarować zwrotnice to 5 minut roboty, zmiana zabieraków to 30min na 2 , amorki okolo godziny eh, szkoda że nie dasz rady wystartować

Cytat:
2004-01-09 23:27:53, Gadzio pisze:
kurde no uszczelnić gaźnik to 10minut roboty, przesmarować zwrotnice to 5 minut roboty, zmiana zabieraków to 30min na 2 , amorki okolo godziny eh, szkoda że nie dasz rady wystartować

jeszcze te rzeczy trza kupić
ale następnym razem sie poprawie

COS MI SIE POJEBA...O ja myslalem ze to rondo jest na moscie nigdy nie zwracalem uwagi pozdro

Niech żałują Ci których nie było, chociaż nie dali mi pucharka było super. Gratulacje dla Gadzia i Pólpitów za pierwsze 3 miejsca!!!

Cytat:
2004-01-11 20:26:30, Pisiek pisze:
Niech żałują Ci których nie było, chociaż nie dali mi pucharka było super. Gratulacje dla Gadzia i Pólpitów za pierwsze 3 miejsca!!!

Dzięki, mimo kilku komplikacją udało się dopiąc swego, no cóz odgórny nakaz założenia seryjnych zimówek wyszedł na dobre, choć załuje ze do zajecia pierwszego miejsca w generalce brakło mo koło 1,5 sekundy ale 1 w klasie i 2 w generalce myślę że to dobry wynik, choć błędów popełniłem kilka, ale cóz moze następnym razem bedzie lepiej.
Oj żałujcie Ci których nie było
P.S.
nie wiecie gdzie moga byc zdjecia z tej imprezy w necie?????
zawiodłem się jak mountez uświadomił mnie że nie ma apratatu, to do niego nie podobne

Gadzio pogadaj z bomblem na gg on robił zdjęcia i podobno nakręcili fajny filmik , mają mi go podrzócić w tym tygodniu.

Cytat:
2004-01-12 12:26:47, Pisiek pisze:
Gadzio pogadaj z bomblem na gg on robił zdjęcia i podobno nakręcili fajny filmik , mają mi go podrzócić w tym tygodniu.

A była by możliwość żebyś mi go jakoś podrzucił ja bym go sobie przegrał, z tego co widzę to mieszkamy niedaleko siebie więc jak coś to bym podskoczył

No nie ma sprawy, jak tylko go dostane to dam ci znać na gg i podam ci adres.

Cytat:
2004-01-12 20:11:04, Pisiek pisze:
No nie ma sprawy, jak tylko go dostane to dam ci znać na gg i podam ci adres.

oki w takim razie czekam na informację

no i coz za wspaniala paraca pilotow ...

czytaj wiecej na Hoga.pl

mountez a czy tobie się te wyniki nie wydają podejżane, z tego co wiem to róznica między waszym a moim czasem była minimalna to dlaczego na hodze wyszło że mam około 15sekund gorszy czas od waszego, czybym był aż tak nielubiany przez RAKO...???

A ja byłem i musze powiedzieć Godzio że jak zawsze twoja jazda mi sie zajebiście podoba Zwłaszcza 360stopni przy pierwszym przejeździe ZAJEBIŚCIE