Kolejny swap w klubie (temat z cyklu chwale sie) :p

« Poprzedni | Nastpny »
No wiec 1.0 w moim malcu juz siedzi , za jakis czas bedzie rozwiert na 1.1 , sa tez hample tarczowe z przodu sc , teraz mysle nad klatka i lakierowaniem...no i wiadomo ze wszystko bedzie adnie poczyszczone i nie bedzie takiego syfu jak teraz..Mam mozliwoas kupna skrzyni od bisa tylko nie wiem czy sie decydowac obecna jest w dosc dobrym stanie od bisa ma duzsze przeozenia i przez to jest wytrzzymalsza ale im duzsza tym przyspieszenia maleje..Co o tym sadzice? :/
FOTKI SA W PROFILU

no ladne cacko, fiu fiu.....

Mj byl jak dziecko 9 mcy robiony ........
Twj to jak u sonicy ............. Ale blizej niz dalej andrzej.

kolejna byskawica super zawieszenie silnika , ciekawe jak sie bedzie prezentowa po wykoczeniu .

Fajna zabaweczka. Gratuluj. Podobaj mi si poszerzenia nadkoli. Z czego to robie?? Od podstaw samemu czy wykorzystae co istniejcego??

No tylko pozazdroscic, ostatnio wszyscy swapy chc albo robia Jestem ciekaw jak bedzie wygladala klapa z tylu po tym przedueniu..

Cytat:
2004-01-18 00:35:51, Strongi pisze:
Fajna zabaweczka. Gratuluj. Podobaj mi si poszerzenia nadkoli. Z czego to robie?? Od podstaw samemu czy wykorzystae co istniejcego??

Poszerzenia byy robione od podstaw na zamwienie...sa z zywicy..

Cytat:
2004-01-18 00:39:19, mille pisze:
No tylko pozazdroscic, ostatnio wszyscy swapy chc albo robia Jestem ciekaw jak bedzie wygladala klapa z tylu po tym przedueniu..

Klapa jest normalna..jest tylko u dou odsunieta o 0,5 cm ale tego nie widac wogule

Brawo Andrzej. Mam nadziej, e ty bdzie normalny. Szkoda, e nie pokazae przodu. A z klatk Ci wyprzedziem . ja troch inaczej si szykuje do SWAP'a. Najpierw wszystko w okoo a potem sam przeszczep. Jednak po zeszpachlowaniu te poszerzenia wygldaj cakiem niele. Odbye ju jazd prbn? Cieka jak niemiosierny?

Autko wypasne... ale i tak najbardziej podobaja mi sie fele...
pomau cie gonie...mam nadzieje ze za rok jak bedziemy mieli prawo jady zmiezymy sie na jednym z odzkich skrzyzowan naszymi SWAPAMI... wszystko wpoo z ta fura..tylko ja osobiscie wole robic wszystko SAM..a nie kozystac z pomocy firm..inna sprawa ze ja mam mozliwosci by robic samemu...POZDRO zycze dalszych sukcesow w budowaniu PoTwOrKa... do zobaczenie za rok na wiatach..

Cytat:
2004-01-18 13:29:32, moch pisze:
Brawo Andrzej. Mam nadziej, e ty bdzie normalny. Szkoda, e nie pokazae przodu. A z klatk Ci wyprzedziem . ja troch inaczej si szykuje do SWAP'a. Najpierw wszystko w okoo a potem sam przeszczep. Jednak po zeszpachlowaniu te poszerzenia wygldaj cakiem niele. Odbye ju jazd prbn? Cieka jak niemiosierny?

Narazie tylko by odpalony i na jazde niestety jescze nie byo okazji..ale w najblizszym czasie juz mysle ze sobie pojedze

Cytat:
2004-01-18 19:26:22, ThomasTsT pisze:
Autko wypasne... ale i tak najbardziej podobaja mi sie fele...
pomau cie gonie...mam nadzieje ze za rok jak bedziemy mieli prawo jady zmiezymy sie na jednym z odzkich skrzyzowan naszymi SWAPAMI... wszystko wpoo z ta fura..tylko ja osobiscie wole robic wszystko SAM..a nie kozystac z pomocy firm..inna sprawa ze ja mam mozliwosci by robic samemu...POZDRO zycze dalszych sukcesow w budowaniu PoTwOrKa... do zobaczenie za rok na wiatach..

Bez prawka tez sie scigniemy Po co tyle czekac ?

Nic tylko pozazdroci takiego autka!! Te chciabym wsadzi do swojego co wikszego .

WOW! SUPER FELE!!! Simon_Pg- no nie rob mi tego. Nie dosc ze masz najszybszego kaszlaka na Pasie startowym to jeszcze chcesz miec jedno z szybszych autek

A co!! Pas startowy to tylko zadatek i may pokaz moliwoci. Na kjs'ach przydao by si co wicej!!

piknie piknie. gratulacje. wida profesjonalizm,ale to kosztuje. pozdro i miych jazdeczek tylko ostronie bo slisko

Poczekac musimy jak ja se swapa zapakuje...ale auto to nie wszystko..ostatnio miaem na toze wcale nie gorszy czas od ciebie...(biorac pod uwage ze ja jechalem seryjnym bobem z spalonym sprzegem a ty 110konnym Fordem mondeo)..

Fajne autko , ju mylaem e dae sobie spokj z maluchem.......
te same zdjcia w profilu przez bardzo dugi czas (tzn. te w trakcie roboty).

Ps. Stronka ma zawieszon dziaalno do lipca, troche czasu ju mineo

Cytat:
2004-01-19 17:02:43, Art126 pisze:
Fajne autko , ju mylaem e dae sobie spokj z maluchem.......
te same zdjcia w profilu przez bardzo dugi czas (tzn. te w trakcie roboty).

Ps. Stronka ma zawieszon dziaalno do lipca, troche czasu ju mineo

Jakos ciagle nie mam czasu zeby ja zrobic drugi raz...ale jak maluch bedzie gotowy to zrobie druga...
Pzdr.

Simon says MORE POWER. Tak ? Prawidowe podejcie Simo, wicej mocy.

« Poprzedni | Nastpny »