Crash Test Poloneza...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na moim serwerze dzieki kol. Jojo pojawil sie nowy artykuł:
Crash Test Poloneza (1.31 MB)

3 maja 1995r. To już historia

Niestety fatalny jest transfer i nie prędko to ściągne, ale z góry dziękuję, gdyż napewno będzie ciekawe doświadczenie...

Pozdrawiam

A już myślałem że znowu o sobie przeczytam...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Kiedyś szukałem tego numeru AŚ - dzięki

Artykuł ciekawy

Cytat:
2004-02-22 21:00:49, Jeff_Colby pisze:
Niestety fatalny jest transfer i nie prędko to ściągne, ale z góry dziękuję, gdyż napewno będzie ciekawe doświadczenie...

Pozdrawiam

Użyj Get-Righta, ściągnie się dosyć szybko.

Mi sie ściągnął w niecałą minute, ale to chyba juz jest poza godzinami szczytu
A Poldi mnie pozytywnie zaskoczył, mam nadzieje że jego przodek ma coś z tego...

A mnie Poldzio nie zaskoczył! Toż to oczywiste Tak to już mają najlepsze auta!

Czy ma ktos nagrany ten crash na VHS? Wiem, ze puszczali go w telewizji w 1995 r. moze ktos jeszcze takie cos posiada?

Pozdrawiam
Adamus

Pamietam,ze dawno dawno temu(to była jeszcze przejściówka)pokazywali w TV,chyba w Telekspresie,jak metalowa płyta na zawiasach wali w tył,co miało odpowiadać uderzeniu jeśli sie nie mylę z prędkością 40km/h.Pamięta to ktoś jeszcze??

Cytat:
2004-02-22 21:41:30, OLO pisze:
A już myślałem że znowu o sobie przeczytam...

widze ze masz jakąś fobie

też byś miał

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Takie są minusy bycia sławnym

hehehe - dokladnie, cena slawy... Pytasz kogokolwiek:
- Widziales filmik z poldkiem na cargo?
- No peeewnie!

Cytat:
Kiedyś szukałem tego numeru AŚ - dzięki

Mam gdzieś u siebie ten numer autoświata. Mam ten i dużo innych w których były crashtesty.
Mam nawet pierwszy numer polskiej edycji AŚ ale kurcze nie pamiętam gdzie to wszystko położyłem... =((

Jak w temacie tvrip z Polsatu

4mb do ściągnięcia

edit

Plik umieścił mój kumpel na swoim serwerku, który niestety jest wiecznie przepełniony. Tak więc krasz test będzie dostępny przez max 2 tygodnie!!
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: CAmaRO dnia 2004-10-06 20:04:48 ]

....... wypowiedź pana Zientarskiego była wyraźnie tendencyjna ........ .. a tak poza tym NARESZCIE .. tych zdjęć szukałem odkąd mam neta DZIEKI !

"Ale polonez nie ma poduszki,on naprawde nie ma poduszki!"
Ciekawe czy poduszka powietrzna(np w matizie) pochlonie całą energię uderzenia pojazdu w ścianę.
Osobiście wolałbym w ścianę Polonezem bez poduszki niż np Nexią z poduszkami i innymi pierdołami

Pozwolilem sobie wrzucic tez na moj serwerek on sie nie psuje nigdy

Klik prawym i zapisz jako .....

pozdr

fajnie , że wreszcie ktoś to umnieścił w necie Polduś kolejny raz udowodnił swoje zalety....a nie dalej jak wczoraj łyszałem w barze ,jak panowie przy pivku sobie opowiadali jaki to poldek jest niebezpieczny ....

Cytat:
2004-10-06 20:04:23, pablo_fso pisze:
....... wypowiedź pana Zientarskiego była wyraźnie tendencyjna ........ .. a tak poza tym NARESZCIE .. tych zdjęć szukałem odkąd mam neta DZIEKI !

Uwaga,każden kto powie jakiekolwiek słowo krytyki pod adresem Poloneza wypowiada sie tendencyjnie!!
Moim zdaniem,WYJĄTKOWO wypowiedź pana Z. nie była tendencyjna,tylko przedstawiała fakty.
Bardzo fajny materiał,dzieki!!