POLECANE WARSZTATY - REKLAMA

« Poprzedni | Nastpny »
WYJASNIENIE O CO CHODZI W WATKU PROPOZYCJA

Ja polecam swoj warsztat!

- szybko
- tanio
- kupuja czesci w dobrej cenie
- cena do negocjacji
- nie okradna wam auta!!!!
- zalezy im na pracy i kliencie
- RESZTE SAMI OCECIE

POLECAM

WWA ul Czadasz (Wochy k.kosciola) rownolaegla do sabaly

tel. 868 33 78

ewentualnie mowcie,ze jestescie od Marcela..

GDYNIA:

Auto-Aldi. Dziambor R.
81-022 Gdynia, Czereniowa 4
(0-5 664 12 63

godziny otwarcia :
poniedziaek - pitek : 8-16
sobota : 8-12

Gocie specjalizujcy si w OPLACH

polecam:
s tani i dobrzy
doradz i pomog
NAPRAWDE POLECAM!!! - robie u nich samochody od 4 lat

wrazieczego moecie si powoa na Adama od Astry kombi

oczywicie kierunek do Gdyni to 058

CZʦCI!!!!

jeli chodzi o tanie, a czasem nawet bardzo tanie czci to polecam

AUTO OPEL
sprzeda staa i na zamwienie

81-222 Gdynia 217
ul. Morska 217
tel. /058/ 663-62-62

praktycznie tylko u nich kupuje czci - maj naprawde tanie

Potryk dosc tej reklamy Bylem u niech i jeszcze nie skonczyli mi naprawic auta. Zajechalem przedstawilem problem wyszedl mechanik z brakujacymi zabkami i powiedzial ze to "kwestia regulacji silnika " Ja mu na to ze nie on zaczal sie smiac ( p. Romuald byl bardziej zachowawczy i za to go ceni ) no ale sie ugialem i zostawilem samochod, byla regulacja itp itd ale tak jak mowilem nic to nie dalo. Za drugim razem juz ten mechanik ze mna nie rozmawial. Z P Romualdem mozna sie dobrze porozumiec i jest ok. To ze sa tani to prawda wymiana amorkow (przod ) razem z amorkami delphi ( o ile nie myle pisowni ) do omegi A 500 z razem z robocizna, ocenicie sami.
Co do sklepu na ulicy morskiej to potwierdzam w calej rozciaglosci.

Moze ma ktos namiary na dobrego "pana Wladzia" we wroclawiu?
PZDR
Dab

PiotrS

Powiem ci tylko e ja z nich jestem b. zadowolony, ale sam chyba wiesz e czasami znajdzie si taka usterka e trudna wpa dokadnie co poszo, ja tak miaem w VECTRZE staa u nich 3 dni nonstop szukali przyczyny (problem z hamulcami) no i po kombinacjach znaleli!!!

A zapaciem 0 z

Pozdrowionka

Adam

P.S.
Ten mochanik to ARAEK klient ktry pare razy mi uratowa ycie (oczywicie jeli chodzi o auto)

Osoby z OPEL KLUB POLSKA moga liczyc na spore upusty!!!!

"Auto-Remar" Marek Smakowski
Warszawa, Budki Szczliwickie 65
02-460 Warszawa
022 863-21-21

... nieaktualne ...

[ wiadomo edytowana przez: Bartek dnia 2006-09-12 14:00:37 ]

Jesli chodzi o IB AUTO to maja opinie najwekszych naciagczy w trojmiescie i sa drozsi od aso. A do tamtych ludkow moglbys podac nr telfonu?

Apropos IB AUTO myl e twoja opinia Piotrze jest odrobin krzywdzca. Owszem czci nienaley od nich kupowa bo przeginaj ale usugi (zaznaczam szybkie tzn. wymiana klockw, pynw wszelakich, regulacje itp) s tanie jak barszcz. Wczoraj siedzieli nad moim autkiem 4 bite godziny grzebali i dubali w przewodach paliwowych i nieskasowali (niepierwszy raz zreszt) ani zotki. Przyokazji wymienili jakie dziwne uszczelki. Ale do tych z Gdyni si niumywj, bo jeli chodzi o powaniejsze naprawy to rzeczywicie IB AUTO potrafi zrobi to na odpierdol. W kocu to warsztat szybkiej obsugi i zdarzy im si raz na ruski rok co spartoli

Numery do Gdyni 6217599 ale lepij dzwoni do p. Maka 604655656

Panowie, ASO a warsztaty w Wawie
Ja po odwiedzieni Abexim, Autopol, Autoi Praga jako znajomy mechanikw...na lewo znaczy i niestety musz przyzna, e wszystkie problemy kocz wielk kas a eby to zrobi naprawde dobrze i za kas wart wydania to musiaem zakacza sprawy w zakadzie mojego znajomego Sylwka, na ulicy Szarych Szeregw.
To jest Gociu co bada samochd przez tydzie jak musi (miaem taki przypadek z potencjometrem przepustnicy co go tech nie widzia jako uszkodzonego a auto przerywao), potem naprawia biorc kase jak za normalne podejcie do auta.
Jakby kto chcia kontakt to piszcie.

Moze w okolicy Poznania, cosik cz c???Mam problem z c18nz i nie chce wywalac kupy kasy na rzeczy ,ktore moga okazac sie sprawne.Pozdr.

Witam

A moe kto poleci co we Wrocawiu!?!

co do warsztatu na Kwidzynskiej w Gdyni,to nikomu innemu bym nie oddal autka jesli chodzi o silnik,sa naprawde swietni zeby zjedli na Oplach

Potryk...tam jedyne co jest tanie to wydechy...polecam ci Autokram na Witominie i Auto Park w Szemudzie,zobaczysz o ile nizsze moga byc ceny a poza tym faceci na Morskiej nigdy niczego nie maja na miejscu...

a moe kto zna jaki dobry i tani warsztacik w krakowie lub niedalekiej okolicy. Znam taki na "klinach" ale za tani nie jest. Moe kto poleci?

w Poznaniu polecam na Weglowej 22 - Pawel Kozlowski. 061 8610 141. 8.00-16.00
Robi samochody wszytskim moim znajomym - a ja osobiscie korzystam z jego uslug od 5 lat. Robi naprawy za naprawde uczciwe pieniadze, a jesli sam nie daje rady (blacharka, czasem bardziej zlozona elektryka) to korzysta z pomocy swoich kolegow. Nigdy nie mialem do niego najmniejszych zastrzezen )

IB Auto 2 razy strasznie mi podpadli. Uszczelka pod komor zaworw puszczaa zaraz po ich robocie, a po drobnej naprawie i zwykej wymianie oleju filtrw itp przegonia mnie na tarsie (przy 130 km/h) caa metalowa dolna osona silnika. Komu sie nie chciao jej dobrze przykrci. szybkie drobiazgi to moe u nich powane rzeczy juz nie!!nullnullnull

Ja koystam z prywatnych usug ssiada, kole jest etelny i dobry w tym co robi, kole ma umowe z najwikszym na tym terenie sprzedawc czci i ma u niego znike, take orginalne czci mam za p darmo..
BLACHARSTWO I MECHANIKA POJAZDOWA
Bernard Honisz
ul.Kiliskiego 3
Kdzierzyn - Kole

« Poprzedni | Nastpny »