WYJASNIENIE O CO CHODZI W WATKU PROPOZYCJA
| « Poprzedni | Nastpny » |
peso rzeszow | WYJASNIENIE O CO CHODZI W WATKU PROPOZYCJA
|
Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | Ja polecam swoj warsztat!
- szybko - tanio - kupuja czesci w dobrej cenie - cena do negocjacji - nie okradna wam auta!!!! - zalezy im na pracy i kliencie - RESZTE SAMI OCECIE POLECAM WWA ul Czadasz (Wochy k.kosciola) rownolaegla do sabaly tel. 868 33 78 ewentualnie mowcie,ze jestescie od Marcela.. |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | GDYNIA:
Auto-Aldi. Dziambor R. 81-022 Gdynia, Czereniowa 4 (0-5 godziny otwarcia : poniedziaek - pitek : 8-16 sobota : 8-12 Gocie specjalizujcy si w OPLACH polecam: s tani i dobrzy doradz i pomog NAPRAWDE POLECAM!!! - robie u nich samochody od 4 lat wrazieczego moecie si powoa na Adama od Astry kombi |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | oczywicie kierunek do Gdyni to 058 |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | CZʦCI!!!!
jeli chodzi o tanie, a czasem nawet bardzo tanie czci to polecam AUTO OPEL sprzeda staa i na zamwienie 81-222 Gdynia 217 ul. Morska 217 tel. /058/ 663-62-62 praktycznie tylko u nich kupuje czci - maj naprawde tanie |
PiotrS Forumowicz LO016 Gdask | Potryk dosc tej reklamy Bylem u niech i jeszcze nie skonczyli mi naprawic auta. Zajechalem przedstawilem problem wyszedl mechanik z brakujacymi zabkami i powiedzial ze to "kwestia regulacji silnika " Ja mu na to ze nie on zaczal sie smiac ( p. Romuald byl bardziej zachowawczy i za to go ceni ) no ale sie ugialem i zostawilem samochod, byla regulacja itp itd ale tak jak mowilem nic to nie dalo. Za drugim razem juz ten mechanik ze mna nie rozmawial. Z P Romualdem mozna sie dobrze porozumiec i jest ok. To ze sa tani to prawda wymiana amorkow (przod ) razem z amorkami delphi ( o ile nie myle pisowni ) do omegi A 500 z razem z robocizna, ocenicie sami.
Co do sklepu na ulicy morskiej to potwierdzam w calej rozciaglosci. |
Dab Wrocek | Moze ma ktos namiary na dobrego "pana Wladzia" we wroclawiu?
PZDR Dab |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | PiotrS
Powiem ci tylko e ja z nich jestem b. zadowolony, ale sam chyba wiesz e czasami znajdzie si taka usterka e trudna wpa dokadnie co poszo, ja tak miaem w VECTRZE staa u nich 3 dni nonstop szukali przyczyny (problem z hamulcami) no i po kombinacjach znaleli!!! A zapaciem 0 z Pozdrowionka Adam P.S. Ten mochanik to ARAEK klient ktry pare razy mi uratowa ycie (oczywicie jeli chodzi o auto) |
GSI (M) Stranik Ampera Warszawa | Osoby z OPEL KLUB POLSKA moga liczyc na spore upusty!!!!
"Auto-Remar" Marek Smakowski Warszawa, Budki Szczliwickie 65 02-460 Warszawa 022 863-21-21 |
Bartek RegionAdmin Monza Gdask | ... nieaktualne ...
[ wiadomo edytowana przez: Bartek dnia 2006-09-12 14:00:37 ] |
PiotrS Forumowicz LO016 Gdask | Jesli chodzi o IB AUTO to maja opinie najwekszych naciagczy w trojmiescie i sa drozsi od aso. A do tamtych ludkow moglbys podac nr telfonu? |
Bartek RegionAdmin Monza Gdask | Apropos IB AUTO myl e twoja opinia Piotrze jest odrobin krzywdzca. Owszem czci nienaley od nich kupowa bo przeginaj ale usugi (zaznaczam szybkie tzn. wymiana klockw, pynw wszelakich, regulacje itp) s tanie jak barszcz. Wczoraj siedzieli nad moim autkiem 4 bite godziny grzebali i dubali w przewodach paliwowych i nieskasowali (niepierwszy raz zreszt) ani zotki. Przyokazji wymienili jakie dziwne uszczelki. Ale do tych z Gdyni si niumywj, bo jeli chodzi o powaniejsze naprawy to rzeczywicie IB AUTO potrafi zrobi to na odpierdol. W kocu to warsztat szybkiej obsugi i zdarzy im si raz na ruski rok co spartoli
Numery do Gdyni 6217599 ale lepij dzwoni do p. Maka 604655656 |
Nandos Vectra B Gosty | Moze w okolicy Poznania, cosik cz c???Mam problem z c18nz i nie chce wywalac kupy kasy na rzeczy ,ktore moga okazac sie sprawne.Pozdr. |
macgregory RegionAdmin Omega B Kombi Wrocaw | Witam
A moe kto poleci co we Wrocawiu!?! |
vigwam astra5d-1.6 krakw | a moe kto zna jaki dobry i tani warsztacik w krakowie lub niedalekiej okolicy. Znam taki na "klinach" ale za tani nie jest. Moe kto poleci? |
![]() wozi Vectra B 1,8 Pr(u/y)szcz Gdaski | IB Auto 2 razy strasznie mi podpadli. Uszczelka pod komor zaworw puszczaa zaraz po ich robocie, a po drobnej naprawie i zwykej wymianie oleju filtrw itp przegonia mnie na tarsie (przy 130 km/h) caa metalowa dolna osona silnika. Komu sie nie chciao jej dobrze przykrci. szybkie drobiazgi to moe u nich powane rzeczy juz nie!!nullnull |
| « Poprzedni | Nastpny » | |