Ile jesteś w stanie zapłacić za klubową koszulkę ?

Ankieta: Ile zapłaciłbyś za koszulkę klubową ?
10 - 15zł
15 - 25 zł
25 - 35 zł
35 - bez ograniczeń
nie chce koszulki !!
żadnych koszulek Lasombra znowu chce od nas kase wyłudzić!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiadomo, za 4 dni zamykam nakiete albo jak zaglosuje 14 osob

Owszem, koszulkę też chcę, ale nie wiem czy to jest licytacja ?
Ile faktycznie może kosztować taka koszulka ?

przedzial cenowy jest od 10 zł do 40 wiec wybor nalezy do was, ja zajme sie reszta

no i jak wyszło z koszulkami ? a zdjecie prosze , może i ja bym kupił ----czy to po tak długim czasie może być aktualne ?

cena sztuki odpowiada ilościom zamówiień!!!
ankieta czemu ma służyć???
pozdrawiaam i putam wicio

To mi wygląda na smutną TRADYCJĘ naszego forum! -czyli KTKU!!...../Kolejny Temat Który Umarł/

Cytat:
To mi wygląda na smutną TRADYCJĘ naszego forum! -czyli KTKU!!...../Kolejny Temat Który Umarł/

Eeee no teraz przesadziłeś!!!! - przecież ja mam koszuline KLUB ESPERO !!!! i nie tylko ja

GG

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz20CD dnia 2003-07-20 01:27:43 ]

Masz Rację!!!
Przesadziłem i to grubo.....z letka mocno byłem przydupiony wczoraj!!
oczywiście WIELKIE SORRY!!

Naklejkę Tak Tak też trzeba produkować
PZDR

No i ten tego nooo....późnawo było, dzień miałem ciężki no i w ogóle i absolutnie nie pokapowałem że to temat Anno Domini 2002 ....a wszyćko przez to,że...nie mam koszulki!! A chciałbym czemu nie!...może więc faktićna temata odświeżyć??...
Zaraz siem dowiem kole wtorka bo zamawiałem do pracy takie ładne ubranka robocze z napisami firmowymi....Litery, czy logo są napylane nie farbą tylko takim jakby materiałem!!...jest to cholernie trwałe bo po 1,5 roku ubranko już było total zużyte, a napisy jak nówki...jeszcze tylko dobrej jakości "podkład" /t-short/ i sam jestem ciekaw ile to wyńdzie?? Pozdrowionka! P.S. SĄ MOŻE CHĘTNI NA KOSZULKĘ KLUBOWĄ ??

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-07-20 19:19:39 ]