Pytam bo pokazało sie ogłoszonko na allegro, może namówię siostrę jak zda prawko żeby sobie kupiła taką,
Z zewnątrz fajnie wyglada, łatwo zaprkować,podobne do cieniasa,jeszce jak bym mógł prosić to jakieś zdjęcie wnetrza
| « Poprzedni | Następny » |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | Ja osobiscie tego auta na zywo nie widzialem. Niemniej jednak juz raz spotkalem sie z ogloszeniem na Allegro i to calkiem niedawno i co ciekawe to raczej nie byl ten sam egzemplarz co obecnie, wiec wyglada na to, ze jednak Lada Oka jest obecna na naszych ulicach |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | Oka można ja okreslić jako młodsza siostre samarki.Samochod można powiedzieć lekko mniej awaryjny niz samara.Sporo tego jeżdziło po wioskach w podlaskim bo tak jak powiedzialem wytrzymały samochod.Z częściami też nie ma biedy przynajmniej tutaj czyli podlasie.Niestety podejrzewam że nie da sie kupić modelu w dobrym stanie te które widzialem były dobite na maxa. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | Podstawa jest dobra blacha.
bo mechanika - jak juz wiadomo - jest w sporej czesci zunifikowana z innym ladami. a i blacha nie jest jakas tam wymyslna... duze plaskie powierzchnie w sumie latwiej dopasowac w razie co.... gorzej z plastikami czy szybami.... |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | Znacie może jakieś dobre stronki o tym modelu, mogą być ruskie.
heheh szukajcie a znajdzecie [ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2005-05-01 00:07:05 ] |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | Czyżbyś kolego zamierzał wyrzucić oponę - zapas spod maski w oce i wstawić tam 1.5 silnik od samarki? ![]() |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | A czy ja coś takiego mówiłem?? |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | Nie musiałeś ![]() |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | Mam zamiar kupic oke ale nie jestem pewny czy wlaz by tam silnik od samary bo ten orginalny nie ma sily Nie znam ruskiego i ciezko mi sie lata po ich stronach.Za jaie kolwiek linki wskazowki bede wdzieczny |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | Samego silnika od Samary, od tak nie uda ci się włożyć do takiego małego oczlika.
DEx |
kacper97 (M) SYMPATYCZNY GOŚĆ Suzuki Vitara Warszawa |
Może książka Ci pomoże |
| « Poprzedni | Następny » | |