X Zlot LKP - GIEŁDA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na kazdym zlocie istniała giełda klubowa i proponuję aby na tym równiez cos takiego miało miejsce
W tym watku prosze o wpisywanie swoich ofert tzn. sprzedam, kupię ,oddam za darmo, potrzebuję
Transakcje dotyczyć mogą wyłacznie osób uczestniczacych w imprezie.

Potrzebuję
- pokrywa skrzynki bezpieczników Samara (Stegienny obecał mi taką więc prośba do Górala jeśli możesz odbierz ją dla mnie)
- używane (zużyte) amortyzatory przód i tył -= Samara
- zegary Samara sedan (dla przypomnienia oferty Górala ze spotu)

pzdr
CHIO

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2006-09-07 23:21:12 ]
[ powód edycji: juz X Zlot, nie IX :) ]

swietna idea.
mam tylko portki do 07, nowe, rzemioslo Mialem wymienic, ale w miedzyczasie kupilem caly wydech alu.
wstyd za nie brac kase, wiec oddam za litr browaru

jak znajde cos jeszcze to napisze.
potrzebuje:
atrape a przynajmniej jej gorna czesc
"blache" zderzaka tyl, chrom - nieporysowany.

aczkolwiek wciaz nie wiem, czy przybede.

OK, Chio, przypomnę Stegiennemu.
btw. Stegienny i Kacper, może oddacie mi te kawałki zegarów od mojego auta, które posiadacie.

Portki?? bo nie bardzo rozumiem - szto eto?

Fleszer - to dwururka

mam silniczek do spryskiwaczy 2107-nowiutką lampe przednią bez klosza(szkła)2107-klamke nową 1 szt 2107 i połamaną atrape

szukam-nakładki chromowanej na zderzak przedni-atrape na chłodnice-oryginał

Cytat:
2004-04-04 22:11:18, Krzysztof-Fleszer pisze:
Portki?? bo nie bardzo rozumiem - szto eto?

jak APel mowi. Kawalek rury miedzy kolektortem a I tlumikiem.

A czy możemy przy okazji pohandlować/pobarterować innymi rzeczami?

Ja mam do oddania/sprzedania kamerę video Hitachi (video8, czy jakoś tak). Tak analogowa, dość stara i - jak na obecne standardy - dość duża. Leży od kilku lat w szafie nieużywana (jak ją chowałem 5 lat temu do szafy, to jeszcze działała -> trzeba na pewno wymienić akumulator i naprawić ładowarkę, bo coś tam nie kontaktowało). Mi już jest niepotrzebna i chętnie oddam Kolegom z LKP za parę groszy (żeby mnie żona nie zabiła, że oddaję rzeczy za darmo ). Jeszcze chętniej zamienię ją na jakieś gadżety oldschoolowe (z czasów realnego PRL-u) . Jakby Ktoś był nią zainteresowany, to niech ten Ktoś da mi znać w tym tyg. (na priv.), to ją zabiorę z Poznania.

Witam
ja mam do oddania komplet szczek tylnich (4szt.) z samoregulatorem (do 2101, 2103, 2106), oddam za piwo albo za 2 szt bez samoregulatora (od 2107)

Rozsypał mi się prawy reflektor (wewnątrz pękł taki mały zaczep klejony już zresztą)
W związku z tym szukam prawego reflektora Samara (rosyjski) chetnie używany , może być bez szkła

pzdr
CHIO

Cytat:
2004-04-04 20:42:14, Góral pisze:
OK, Chio, przypomnę Stegiennemu.
btw. Stegienny i Kacper, może oddacie mi te kawałki zegarów od mojego auta, które posiadacie.

Muszę już się do tej części przyzwyczaiłem i będzie mi jej brakować przy kompie

Jak by ktoś chciał to jestem w posiadaniu silników od wycieraczek reflektorów samary ...dostałem je od Michała i po sprawdzeniu do Nivy się nie nadają więc o ile ktoś chce a popszedni właściciel nie ma nic przeciwko oddam darmo.
Posiadam też zbędny licznik do samary dałem za niego 30 zł może się kto skusi za 20 ... części będą u Górala o ile zgodzi się zabrać części na zlot

Mam 2 kierunki przednie do samary , drzwi kierowcy od 5D.(troche zardzewiale ale oddam free ewentualnie za 2 browce, szyba ok) tylko daj ktos znac na priv.jak cos.
P.S. Jak znajde troche czasu to zrobie sobie super zegary , a jak znajde jeszcze wiecej czasu to zrobie kilka sztuk wiecej i zabiore na zlocik.

ja mam pompe olejowa i smoka do 2107 1.3

Kacper, Góral łaskawie zgodzi się... o ile moje zegary będą gotowe.

Oddam (prawie) za darmo:
- kierunkowskazy przednie
- reflektory halogenowe WESEM (jeden drogowy i jeden przeciwmgielny) nowe nieużywane z żarówkami - w cenie żarówek

lub zamienię na inne drobiazgi

pzdr
CHIO

potrzebuje pokrywke na bezpieczniki 2107, taka przezroczysta ladna, pompke spryskiwacza niekoniecznie od lady, jezeli nie znajde to tez niecieknaca chlodnice. (2107)

dobra pokrywke na skrzynke mam - i - w sumie to mam cala Lade na czesci

milo slyszec

aaaaaaaaaaaaaa potrzebuje klika elementów tapicerki i wyposarzenia kabiny jak środkowa-lewa kratka nawiewu, zapalniczka, zegarek, plastiki na progi(te od góry), drzwiczki od schowka.Jak wpadne na zlot to moge dać za komplecik hmmmmm niewiem 30zl?niewiem ile to kosztuje na szrocie i nowe...

Ja potrzebuje raczke do zamykania dzwi tylne prawe to co na tapicerce jest chetnie to kupie i reflektor prawy lub lewy bo mam 2 rozne i jak by ktos mial to terz chetnie od kupie.Musze zaznaczyc ze niejestem majetny.