Pozdrawiam
| « Poprzedni | Następny » |
cezi Opel Omega Lublin | Koledzy zakochałem się... kocham ją tak bardzo... ona jest z Poznania, ja z Lublina, ona to "deca". Pomózcie co robić? Pozdrawiam |
alicia LOB MODER |
deca DEADSOUL Astrina Poznań/Swarzędz | passatem - uffff to luzik |
disel Gliwice | a ta twoja to jak sie nazywala? Natalia? czy jakos tak podobnie |
Tabaluga opel omega A kombi Przemyśl | Litosci Deca !!!
daj mu chociaz wymijajaca odpowiedz Co te kobiety potrafia zrobic z czlowiekiem!!! |
Kartos HONDA CRV Zielonka |
Nie no co ty... przeciez ona brzydka jest |
cezi Opel Omega Lublin | Miłość nie wybiera... |
deca DEADSOUL Astrina Poznań/Swarzędz | heh no właśnie : brzydka jestem, mam chłopaka (pomimo swojej okropności), daleko od siebie mieszkamy, no i nie masz lotusa i zapewne nie będziesz miał, więc jak widzisz Cezi cienko to wygląda
pozdrDECA |
Cati LOB MEMBER Rock 'n' Road Dark Side of The Moon |
No własnie obawiam sie,ze w tej sytuacji to wlasnie "poleci" nie na Ciebie a na Lotusa |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | cezi masz bańkę księżycówki i właśnie widzisz w niej dno ????!!! takie ubawy to w DUPERELE wpychac a nie na głównym. kultury troche jeszcze po piatku mnie brzuch boli od śmiania a ty juz w pon wyjeżdżasz z kabaretem |
alicia LOB MODER |
Mama cię nie uczyła, że nie ma brzydkich kobiet ?? |
DrA eS ... |
Tylko czasami wodki za malo |
Kartos HONDA CRV Zielonka |
Oj cicho, chcialem chlopaka pocieszyc. BTW: Pare by sie znalazlo. Oczywiscie nie w LOB. |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | Ot ci watek milosny Cezi pamietaj, ze "Kobieta jest jak motyl. Gdy będziesz próbował ją złapać - nie uda ci się. Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu" |
Kartos HONDA CRV Zielonka | Cezi, czy nie zakochales sie przypadkiem w samym obrazku? Bo wiesz, Disel tez ma ladne zdjecie w profilu |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko |
disel Gliwice | ![]() |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz |
Disel, nie prowokuj... |
cezi Opel Omega Lublin | nie no jak tak mozna z biednego Ceziego sie nasmiewac przyjade na zlot tym razem... i ją poznam w końcu!!! |
| « Poprzedni | Następny » | |