MotoNews.pl

WIEJSKI TUNING !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakładam nowy temat , bo ostatnio troche sie zastanawiałem nad sensem tej strony , proponujue ładować w tym poście wszystko co ośmiesza twórców tej strony , a zapewniam was że jest tego sporo !!! ostatnio dużo tam bywałem i czasem od tekstów głowa boli - banał , błędy , powtzrzające sie głupie przezwiska , i co najlepsze nic sie kupy nie trzyma .

Na początek zażucę jednak coś co mnie ciekawiło od początku - skoro tak o wszystkich ładują to zastanawiało mnie czym oni sami muszą sie poruszać , na stronie był niby jakiś kangur i fiat bravo ale o takich furach z tego co widzę to oni mogą sobie pomażyć - zobaczcie sami !!

Zdjęcie pierwsze które mnie zastanawiało :

Co w tym zdjęciu tak mnie zastanowiło , a no jakie auto ma tak ładne metalowe obicie tapicerki drzwi bocznych - chodzi mi oczywiście o auto z którego wykonywano to zdjęcie ?????

a oto odpowiedz :

Nie musze chyba nikomu tłumaczyć że chodzi o odbicie w klapie tego vw golfa jak widać dokładnie to z tej super maszyny wykonywane było zdjęcie !!! no chyba że wykonał je jakiś niewidoczny duszek

Bez obrazy dla właścicieli fiatów 126 p

zdjęcia te są w galeri WT z datą 14.06 ( chyba jako krakofsie klimaty vol 5 )

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: nimnul dnia 2004-06-14 15:53:23 ]

bystry jesteś , też to zauwazyłem, problem w tym że zdjęcie z "odbitym maluchem" mógł im po prostu ktoś przysłać.

oni są na 90% z krakowa moze z huty bo zdjecie faworitki jest robione na os. utniczym czyli musza znac teren ze jezdza po osiedlach i robia zdjec, poza tym pierwsze fotki jakie zamieszczali jak powstala strona były prawie w 100% z krakowa

Cytat:
2004-06-16 15:02:21, Konrad_P pisze:
bystry jesteś , też to zauwazyłem, problem w tym że zdjęcie z "odbitym maluchem" mógł im po prostu ktoś przysłać.

zdaję sobie z tego sprawę ale co tam fajnie jest sie z kogoś ponabijać tak jak oni to robią z nas !!!!

U nas na forum mają przynajmniej możliwość obrony a jak nas obsmarują na tej swojej "wiejskiej stronce " to już lipa , choć byś chciał coś zrobić to możesz tylko im podesłać jakiś wypociny na maila !!!

[ wiadomość edytowana przez: nimnul dnia 2004-06-17 08:02:21 ]

Wielcy znawcy "tjuningu" pomykajacy po miescie swoim czerwonym malucheXem szukajac nowych ofiar Nimnul normalnie za bystre oko masz u mnie browara

pozdro

wiedzialem ze napewno nie jezdza tym bravo albo peugeotem partnerem a sami maja K-shelka

Ha ha ha Chłopaki pieknie dali ciała

Musimy dojechać tych skórwysynow z wiejskiego tuningu ....... widzieliście te zdjęcia mikry...i opisy....to powinno was chyba zdenerwować.....

Temat mikry jest poruszony w temacie "robak staje sie sławny"

A tak pozaty to Wojtuś widze że odgapiasz odemnie jazde bez tylnego zderzka.....

Hehe odelzylem skubanca a co asterka ma byc gorsza od wanderburga

Pozdrowionka

Witam tak wpadlem na wasza stronke, forum i normalnie szok jak zobaczylem golfa z gladka klapa i jeszcze ze strony WT:O, mysle moje? patrze nieeeeee moj nie ma podrapanego zderzaka.
O ile sie nie myle to jest golf goscia ktory pracuje w pizza hut na krowoderskich zuchow
Pozdrawiam

tak naprawde moje zdanie jest takie ze macie racje-trzeba ich zajebac ale mysle ze niekoniecznie wlascicieli strony (choc ich za opisy zdiec) ale raczej osoby ktore przesylaja im zdiecia gdyz jak sie niemyle to jest tam teks z prosba wlascicieli stronki o przesylanie im fotek tak wiec moim zdaniem ich wklad w ta stronke to tylko opisiki,no moze tam maja kilka zdiec a tak to wszystkie zdiecia przesylaja jakies spoleczniaki co np chca wkopac swojego sasiada co nielubia albo zazdroszcza mu lepszego auta od swojego.tak wiec niech sie lepiej społeczniaki zaczna bać

pozdro

Tak tym razem pedały z WT stwierdziły :

....nieróbmy z siebie pośmiewiska jak już pstrykamy zdjęcia z malczanów itp. to na zdjęciach zamaskujmy to bo jeszcze nas NIMNUL wyczaji i zarzuci na forum KAMIKADZE ....

Widze że siejesz groze w szeregach wiejskiego tuningu........i prawidlow....tak ma byc niech się skubańce boja

Rozpracowałes ich Teraz sie boja nawet cienia swojego auta tak trzymac

hmmmm i następne zdjęcie wykonane z jakiegoś super bolidu

a cóż to może być no - evo 7 - to to na pewno nie jest sądząc po obniżonym zawieszeniu , to kształtne lustereczko też mi nie wygląda na lusterko od m3 , chyba pedały z WT porzyczyły od taty rolnika ŻUKA albo NYSĘ .
No tak w tygodniu buraki wozimy a w weekendy pstrykamy fotki i nabijamy sie z innych

Nie wspomnę już o " ZIMNYM ŁOKCIU " - Spszył Ałard dla KOZAKÓW z WT jesteście boscy !!

a zdrugiej strony - rozsądek o którym często te pedały się wypowiadają - mamy tu przykłąd rozsądku !!!

lewa ręka - zimny łokieć
prawa ręka - aparat
kto kieruje - a zapomniałem - ŻUKI mają auto pilota

[ wiadomość edytowana przez: NIMNUL dnia 2004-09-15 13:07:43 ]

I tu kolege rozczaruje najprawdopodobniej jest to cos Lublino pochodnego gdyz zuki i nysy nie miały opuszczanych szyb w doł tylko podwujna rozsuwana na boki a nie w doł. Dlatego obstawiam Lublina

MISIU , nie psiuj zabawy

też mi sie tak zdaje że to Lublin ale Żuk bardziej buracki więc bardziej mi pasił

ok wiec ja rowniez bede utrzymywał ze to buraki w ZUKU