MotoNews.pl

Kolejny mandat :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Normalnie ja mam pecha przedwczoraj na placu Matejki(pod barbakanem) niewiedzac o niczym spokojnie sobie zawracałem i .... zatrzymuje mnie policja( prewencja ) mysle predkosc albo jakas rutynowa a tu pan władza oswiecił mnie ze jest zakaz zawracania i co i 250pln mandatu (kwota z taryfikatora nic niedało sie zbic ) i 5 punktow karnych Jestem załamany tyle kasy za zawracanie porazka

hmmm misiu , oni tam zawsze sie czają bo ci co lubią na panienki jeździć czesto zamiast panienkom to muszą potem im zapłacić

oczywiście Ciebie o panienki nie podejżewam

No mnie z kumplem tez tam zlapali Tylko kolega wkurzyl sie stojac dlugo w korku i przejechal przez chodnik obok pomnika I tez po jakims czasie ujrzelismy techno lights za soba

Sumka za mandaty sie z zwieksza mam jeszcze zaległy za podwujna ciagła i chyba ze dwa za parkowanie puszcza mnie z torbami

Wiem od kolegow ze jak mandat jest do kwoty 300zl to sie pisze pismo i umazaja. Costam pisza ze biedni studenci i nie maja pieniedzy zeby zaplacic... Ja na koncie mam juz z 4 mandaty na kwote ok 500zl. W sumie juz z rok ale jak narazie nikt nie puka No ale co maja mi za to zabrac jak nic nie mam... ;D

Ja samochodem jeżdze już 7 lat i nigdy jeszcze nie dostałem żadnego mandatu.Na razie czyste konto.Choć juz nie raz mi chcieli wlepić.Trzeba z nimi normalnie gadać to zawsze sie jakoś uda.

odpisuje na post pana daytona...tak patrze na ta jego skode nie mowie ze jakies kulawe auto czy cos ....ale jak ty facet masz dostawac mandaty za predkosc na bank nie...a podejrzewam ze stan techniczny twojego wozka jest chyba oki bo na zdjeciu sie nawet trzyma...no chyba ze masz nitro w skodzie....ale jak by co to sie nie obraz o ten tekst bo ma miec tylko tresc smieszna dla ciebie a nie ironiczna lub co gorsza hamska...pzdr

odpisuje na post pana daytona...tak patrze na ta jego skode nie mowie ze jakies kulawe auto czy cos ....ale jak ty facet masz dostawac mandaty za predkosc na bank nie...a podejrzewam ze stan techniczny twojego wozka jest chyba oki bo na zdjeciu sie nawet trzyma...no chyba ze masz nitro w skodzie....ale jak by co to sie nie obraz o ten tekst bo ma miec tylko tresc smieszna dla ciebie a nie ironiczna lub co gorsza hamska...pzdr

Hehe skodzina Daytona naprawde niebyla taka slabaJednak jak pisze kolega autko zmienil na Hondzine Civic wiec teraz ma duzo wieksze mozliwosci lamania przepisow