Dla klubowiczow czesci taniej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakby ktos potrzebowal jakis czesci badz materialow eksploatacyjnych to piszcie na sklep@eurotronica.pl
i pytajcie czy mamy dana czesc. jak cos to umieszczam czesc w naszym sklepie internetowym www.eurotronica.pl/sklep

do sklepu narazie wklepalismy oleje motul ktorych jestesmy przedstawicielem. niebawem pojawia sie boxy vtechowskie i i jakies inne pierdolki

sorki za komercje

[ wiadomość edytowana przez: CoOljaCk dnia 2004-06-25 23:31:05 ]

przykro mi ale tu nie ma żadnych klubowiczów. ale dzięki za dobre chęci. jak będą vtechy daj info na forum. pozdro

jak to nie ma?

klub TKP zabral swoje zabawki i poszedł na inne forum. tu zostalo forum techniczne i mam nadzieję że znajdą się chętni do wymiany informacji

CoOljaCk chyba jest niedoinformowany
tak więc będziemy mieli te zniżki czy nie

Cytat:
2004-06-26 08:09:32, rogacek pisze:
przykro mi ale tu nie ma żadnych klubowiczów. ale dzięki za dobre chęci. jak będą vtechy daj info na forum. pozdro

Sorry ale chyba zbyt szybko pogrzebales to forum.
Moim skromnym zdaniem tu nadal jest wielu klubowiczow, moze tylko nie tego "jedynego slusznego" klubu.

bo rogacek sie pogniewal i dalej jest zly - tak naprwde to jestesmy takim anarchistycznym odlamem TKP - wiec poniekad jestesmy klubem - dzieki za znizki

spoko ze tak . jak czergos potrzebujecie to piszcie na sklep@eurotronica.pl to dowiecie sie cene tego czego potrzebujecie.

pewnie ze to OT ale...

to nowe forum TKP to jakas sciema... nawet sie nie moge zarejstrowac a dziale YARIS cale 4 tematy...
smiech na sali...
a "normalni" pewnie i tak tutaj dalej siedza...

i po co to wszystko???
g.

chyba ja jestem normalny. a może nie?? sam nie wiem

no wlasnie tez wszedlem na to forum i rozjebane jest ono na milion kategorii az nie wiadomo gdzie pisac i co czytac. tak jak jest tu jest najlepiej bo mozesz sledzic wiadomosci calego forum na raz wchodzac np dwa razy dzinnie

Cytat:
bo rogacek sie pogniewal i dalej jest zly - tak naprwde to jestesmy takim anarchistycznym odlamem TKP - wiec poniekad jestesmy klubem - dzieki za znizki

Cytat:
no wlasnie tez wszedlem na to forum i rozjebane jest ono na milion kategorii az nie wiadomo gdzie pisac i co czytac. tak jak jest tu jest najlepiej bo mozesz sledzic wiadomosci calego forum na raz wchodzac np dwa razy dzinnie

Fakt ,też wole wszystko w jednym.

pozdrawiam...