| « Poprzedni | Następny » |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | Za poparcie akcji "Maupa" Bo jak to majster zwykł mawiać - Chamstwo należy zwalczać siłom i godnościom osobistom |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | Akcja maupa rulez |
GDA Moderator Group 3city | Z maupim pozdrowieniem Bananowy song ... uuuaaa ![]() |
profil-usunięty | Pozdrawiam |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | Tak się patrzę... i coś mi Naczelne latają po monitorze |
daemon (A) Ford Fusion Poznań | A ja myslalem, ze to Ty jestes Naczelny w tej grupie pozdr. |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | Ja??? Ależ Wodzu, co Wódz... |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | Ej no akcja maupa jeszcze sie nie skonczyla |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | Łooo Kolega się obudził |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | A ja zostawiam maupe jest trandy |
GDA Moderator Group 3city |
Jest tak trendy że mi sie nawet rozmnożyły |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | GDA, congratulations na okoliczność siedziby i postępów ze stowarzyszeniem |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | O Panie ciekawe kiedy siem w Partie przeksztalcicie eeee Zartuje Gratulacje pozdr |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | Jakaś moda na partyje |
zoom zoom zoom | Małpy rządzą |
WilK Moderator Group Black Magic Prowansja | Ponieważ dziś znów miałem rozmowę w temacie "temacie", wracam do korzeni (czyli do maupy) |
GDA Moderator Group 3city |
Czyli akcja wciąż trwa |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | No ba pozdr |
Yaryś Yarowóz WAAAWAAA | to jakas zorganizowana akcja? |
| « Poprzedni | Następny » | |