Wyszukiwarka - blad w dzialaniu

« Poprzedni | Nastpny »
Dlaczego wyszukiwarka nie szuka w tytulach watkow? Np. watek Gadzety z epoki , wpisuje "epoki"...i nie znajduje ?

Jeszcze chwila cierpliwoci wyrwi i wyszukiwarka bedzie bezbledna

Bede cierpliwy jak slon A skad ty GDA masz tyle postow? Na hyde bywales czy co ?

adko tam pisz chocia czytam i widze wasze "nabijanie", a ja sobie dopisaem 100 bokiem

Jeszcze raz tak i dostaniesz bana A propo - czyzby wspomniana wczesniej na gg moja metoda to zrobiles?

hehe nie no co ty artowaem - tyle mam (okoo 50-100 to juz mi sie cofno) od marca tu siedz "to se nabiem" ale wejd w mj profil to zobaczysz e w wikszosci na forum klubowym

widze, ze sobie niezle radzicie w tym watku ... nie bede sie wtracal

pozdr.

Daemon - dajemy sobie rade

GDA -
>>> to zobaczysz e w wikszosci na forum klubowym

Kurcze to alibi to do mnie ?

Chcialem tylko powiedziec ze po zmianach na forum nowa wyszukiwarka juz szuka w tytulach no i ma tyle bajerow ze sie chyba pogubie

Dobrze Wyrwi, ze sie zalogowales, bo juz myslalem ze sie nie doczekam. Jeszcze kilka rzeczy nie dziala ale to pozniej ...

Piszcie co i jak

pozdr.

Cytat:
2002-12-01 10:53:34, daemon pisze:
Dobrze Wyrwi, ze sie zalogowales, bo juz myslalem ze sie nie doczekam.

Teskniles?

Oczywiscie

pozdr.

Mam problem z wyszukiwark na forum. Nie wiem czy to ja nie umi z niej korzysta, czy z ni jest co nie tak. Jeeli to jest ta pierwsza wersja, to niech kto mdrzejszy od mnie, mnie owieci. Klikam "szukaj na forum" -> w miejscu "szukane sowo" wpisuj interesujcy mnie wyraz -> pojawia mi si lista wtkw kojarzcych si z moim zapytaniem -> i teraz zaczyna si problem: jeeli ju klikn na link konkretnego wtku, to nie otwiera mi si ten wanie wtek, tylko otwiera si strona gwna forum. Czy wie kto o co tu chodzi? Z gry serdeczne dziki.

Hmm, wszystko jest oki.

A co wpisujesz w wyszukiwarke? Klikasz oczywiscie w tytul znalezionego watku a nie w link do forum, na ktorym odnaleziono watek?

pozdr.

Prawdopodobnie ten problem dotyczy tylko forum Lada Klub Polska, bo na nim wanie korzystaem z wyszukiwarki i wystpi ten problem. Sprawdziem dla ciekawoci wyszukiwark na dwch innych forach. Na nich byo z wyszukiwarkami wszystko OK. Wic chyba tylko na LKP jest z ni co nie tak. Przypuszczam, e Ty sprawdzie tylko jedn wyszukiwark i na tej podstawie stwierdzie, e wszystko jest w porzdku. Przynajmniej u mnie, przynajmniej w przypadku LKP nie wszystko gra.
Z gry dziki za rozpatrzenie mojej sprawy.
Pozdrwka
Miy

Wyszukiwarka jest jedna i ta sama dla kazdego forum ale sprawdzilem faktycznie na jednym forum, na LKP ... dlatego pytalem "co wpisujesz w wyszukiwarke".

napisz jak to wyglada, bo ja nic nie widze - wyszukuje i dziala.

pozdr.

Moe ju wiem co le zrobiem. Ot tam jest ograniczenie, e jedno zagadnienie moe mie do piciu sw oddzielonych spacjami. Ja jak mwiem znaem cay tytu wtku, wic wpisaem cay. A ten tytu to: "chyba jednak bdzie 112 3d". No i tajowy si wywietli, klikneem, a tam otwiera si gwna strona forum.
Postanowiem sprawdzi, czy jakie pojedyncze sowa bd si szuka. Szkoda tylko, e nie zrobiem tego od razu, tylko najpierw sigaem po porady. I okazuje si, e wtki poniej piciu sw si otwieraj po wyszukaniu jak naley. A ja po prostu mylaem, e to jest do piciu sw wcznie, a tu si okazuje pi sw, ale wycznie.
Mwi - po prostu szkoda e z wyszukiwaniem pojedynczego sowa olnio mnie dopiero po tym jak wysaem posty na forum.
Po prostu daem dupy. Sory Daemon za zamieszanie.

spox, zawsze do czegos dojdziemy

pozdr.

Mam problem. Nie mog korzysta z wyszukiwarki na forum, poniewa wyskakuje mi nastpujcy komunikat:

"Dostep do wyszukiwarki wylacznie z domeny motonews.pl.
Jesli wyswietla Ci sie ten komunikat odblokuj informacje przechowywana w zmiennej HTTP_REFERER (Norton Internet Security i inne)"

Korzystam z Norton Internet Security 2003. Szukaem i nie mog nigdzie znale ustawie do zmiennej HTTP_REFERER!!

Czy moecie powiedzie co i gdzie mam zmieni w ustawieniach firewalla?
Bd bardzo wdziczny!!

Problem zosta rozwizany ju kilka dni temu!
Daemon! Jeste wielki!!
Pozdrawiam serdecznie!!

« Poprzedni | Nastpny »