MotoNews.pl

Yaris ts sport przod zderzak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hello wie ktos moze gdzie kupie w PL zderzak od yarisa TS prosze o adres sklepu www, tel. i mniejwiecej ceny... a i czy bedzie trzeba cos przerabiac jezeli bede chcial zalozyc ten zderzak od yarisa TS do Yarisa 1.0 z 04.99' ??

Najszybciej i najtaniej, w ASO, 365zl, sam zderzak

do tego nadkola bo sa inne (albo od tsporta albo od yarka po faceliftingu), gowienka, plastki, sroboki, grill, halogeny za 800zl.... wszystko razem z lakiernikiem 1800, wiec sam zderzak to pryszcz...

PS. A ten Twoj juz Ci sie znudzil??

Stachu.... a mozesz mi dac jakis numer tel do ASO albo strone www itp. i musiales cos przerabiac zeby go zamontowac ? zawsze mi sie podobal zderzaczek od TS ... yyy a carzone... nie mam juz cierpliwosci do tego zderzaka... mam go juz jakis czas zaduzo razy byl malowany i caly czas sie lakier robi i pekniecia wychodza.... lipa straszna

ASO to "autoryzowana stacja obslugi" Toyoty, po prostu zadzwon do najblizszego dealera..

Jedyne co trzeba przerobic to nadkola zeby idealnie pasowaly, ale i tak nie trzeba bo nie jest zle jak sie stare zostawi...

Oczywiscie nie sluchaj ludzi w Toyocie co mowia, ze nie bedzie pasowac, itd itp... wiele razy mnie zniechecali az w koncu sie wkurzylem kupilem i pasowalo...

Tez mialem inny zderzak, fajny byl, ale za niski... na pocztaku wypas a potem.....

a potem krach bach noce nie przespane bo moje niskie cacuszko sie poposulo dokladnie heh no jutro musze zadzwonic... musze miec ten zderzaczek bo jest poprostu bomba wyglada rasowo... to moje to popylina wybajerowana... do tuningu ulicznego... zreszta zabardzo agresywnie przedstawia moja toyotek nie adekwatnie do mocy

Stachu no i kupilem zderzaczek
od TS juz lezy w garazu pomalowany i schnie... musze jeszcze do niego dokupic reflektory orinetujesz sie ile kosztuja ? i montaz do nich ?

Znaczy halogeny?? Trza bylo sie pytac w aso, ale z tego co pamietam, to komplet 400 (sam halogen) + 40 (jakies "cos"), czyli razem 880....
Jesli chodzi o montaz to niestety sie nie orientuje, bo mnie nba razie nie stac na halogeny....
jak skonczysz to sie pochwal...