Czy warto zagazować Starlet"kę "98 (4E-FE) ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

jako świeżo upieczony posiadacz Starletki poważnie się zastanawiam na zagazowaniem tego autka dobrą instalacją II generacji. Jako że autko ma silnik 4E-FE to widziałem, że niektórzy na forum już mają autka zagazowane, choć są to Corolki. Posiadacza Starletki z LPG jeszcze nie widziałem dodam tylko, że silnik ma 54tkm przebiegu i dotychczas jeździł po drogach Bawarii...zakładam roczny przebieg 15-20tkm.

Acha, i jaka instalacja jest "dobra"? Narazie mam 2 warsztaty na oku, jeden montuje BRC a drugi Zavoli i oba mają dobrą opinię i podobną cenę instalacji ok. 2000-2100 PLN, chyba że ktoś w Poznaniu i okolicy także ma swój "typ" polecanego warsztatu?

to jak - warto? z obliczeń wychodzi mi że, tak czekam na uwagi

Miles

Jeśłi sporo jeździsz i jesteśw stanie zrezygnować z miejsca w bagażniku, to dlaczego nie. Ja fanem "kuchenek gazowych: nie jestem, ale jest tu kilku zwolenników.

Poszukaj o LPG na forum. Wyszukiwarka nie bierze słów 3-literowych, więc jak byś szukałhasła LPG, wpisz LPG*

Od siebie dodam, że co do wyszukiwarki to warto za każdym razem przestawiać zakres szukania z 30 dni wstecz na maxa
Mój braciszek zagazował Starletkę ale wcześniejszą, z silnikiem 2EE to może coś Ci pomoże. Niedawno był zresztą post "4EFE Corollka i gaz" popatrz na poprzedniej stronie technicznych.