Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
abart fso 125p 1,5 Warszawa | 2005-12-09 14:59:05 Mam taka prośbe czy móglby mi ktos powiedzieć jakie są wyprowadzenia z tego przerywacza (7 pinów)w polonezach produkowanych do 1993 roku. Chce zamontować ten przerywacz do fiata 125p i potrzebuje wyprowadzeń a nie mam stałego dostępu do internetu wiec mam problem w szukaniu. Przerywacz taki jak na zdjęciu. Czy ktoś może mi pomóc ?? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
![]() |
![]() esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-12-11 16:25:24 witam.
mam taie pytanko. jak zwiekszyc czas miedzy swieceniem awaryjnych? u mnie jest tak ze kolejny raz zarowki sie zapalaja zanim jeszcze zdaza wygasnac po wczesniejszym blysku i troche to wyglada jakby swiecily sie non-stop a nie mrugaly. w ktorym miejscu jest monotowany taki przerywacz i czy da sie go wogole jakos regulowac? |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-12-11 16:45:03
u mnie w fiacie elektryk torche to rzeźbił aby grało (powiedział że awaryjek się nie da i mam oddzielną puszkę od awaryjek)(wwolnej chwili będę to rozkminiał aby awaryjki też dzaiłały), ale pdaje ci wyjśćia wg Trzeciaka: 30 - Lampka oświetlenia wnętrza (nie rozumiem)/ zestaw wskaźników C - Lampka kontrolna kierunków C2 - Lampka kontrolna świateł awaryjnych 15 - Bezpiecznik 49a - przełącznik kierunków 49 - wyłącznik świateł awaryjnych przepis jak podłączyć zamiast elektronicznego przerywacza dwie puszki (przerywaczy mechanicznych): nie wiem czy to działa tak pięknie w drugą stronę, czyli zamiast puszek elektronik. Przerywacz awaryjnych: "L" podłączamy pod 49 "P" ---//----//-- -/-- C2 "+" ---//---//-- -/-- 30 Przerywacz kierunków: "L" podłączamy pod 49a "P" ---//---//-- -/-- C "+" ---//---//-- -/-- 15 |
![]() jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-12-11 17:03:26
DUPA nie elektryk ![]()
Bla, bla bla. Jest taki niepisany standard, że pewne połączenia oznacza się określonymi liczbami (bez względu gdzie) i tak: - 30 + niezalezny od stacyjki - 15 + na którym napięcie pojawia się po przekręceniu kluczyka |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-12-11 17:10:18
kruca jose ja cytowałem... |