i zapraszam do korzystania z nowego Forum. mam nadzieje ze forum szybko sie rozwinie i bedzie mozna podyskutowac o sprawach zwiazanych z renowacja nadwozia i wszystkimi pokrewnymi tematami.
POZDRAWIAM P.G.
| « Poprzedni | Następny » |
PG RN MOD Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | i zapraszam do korzystania z nowego Forum. mam nadzieje ze forum szybko sie rozwinie i bedzie mozna podyskutowac o sprawach zwiazanych z renowacja nadwozia i wszystkimi pokrewnymi tematami.
POZDRAWIAM P.G. |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | Heya witam pierwsze forum o chromoleniu itd pozdr i mam nadzieje ze sie rozwinie |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | sie rozwija hehe tak na powaznie madry pomysł pozdrawiam |
![]() Grzech Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Podoba mi się ten pomysł. |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | Zobaczymy czy sie rozwinie |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | no witam witam |
el_comendanto (M) トヨタカムリ | DzinDybry!!! |
jacekes 125p Poznań | cze!
fajne forum dobry pomysl ja np dzisiaj renowowalem (?) minia i sprayem zardzewiale nadkole mojego kanta |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | Witam
Serdecznie pozdrawiam użytkowników nowego forum. Choć autko jakim się poruszam nie "obcieka" chromem taj jak klasyki z lat 70 i 80 to i n Omedze znajdzie się conieco do polerowania i regeneracji... Poza tym z tego co zauważyłem to ma bć to forum dotyczący ogólnie regeneracji i konserwacji autek a tu kłania sięrdza...bliska już bardzo memu autku Pozdrawiam Vincent - Opel Klub Polska |
kabul Corolla E11 Club Tropicana | siema!
na flaszke nie ma;( |
moch 126 83', 126 79' Łódź | No to ja też się przywitam. WITOJCIE. Maniacy chromu, połyskujących powłok lakierniczych i galwanicznych, poszukiwacze detali dawno zapomnianych przez fabryki produkujące plastixy masowo! Witam was wszystkich!! Carry On !!!!!!!!!!!!!!! |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | Cpt. Crome wita wszystkich błyszczących |
Bukson Polonez 1500 Bełchatów | ja tez WITAM
wyglad to podstawa |
moch 126 83', 126 79' Łódź | Witam nowych witam serdecznie. |
zoom zoom zoom | Heloł oll`jo |
devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa | Witojcie w krainie mleka HEJ |
Agnes1980 Fiat 126p Łódź | Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam. |
devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa |
Witam Age, całuję rączki |
satiz Bielsko-Biala | Ja rowniez ladnie sie przywitam.
Nie dawno zaczalem remont blachyw moim samochodzie wiec na pewno bede czesto zagladal Pozdrawiam wszystkich |
moch 126 83', 126 79' Łódź | No Satiz, to cos napisz ciekawego, jakieś spostrzeżenia z remontu. Wszystko jest mile widziane! Pozdrawiam serdecznie! |
| « Poprzedni | Następny » | |