[126] na nowych alusach - fotki ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zalozylem wczoraj na 6 calowe ronale 165/55 z przodu i 175/50 z tylu, co o tym sadzicie? moze lepsze byly te fele od audi (fotki w profilu)?

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2004-08-13 22:28:39 ]

zajebista sprawa - podoba mi sie keep it!

Fajnie to wygląda chyba opony na styk z nadkolami pozdrawiam

Cytat:
zalozylem wczoraj na 6 calowe ronale 165/55 z przodu i 175/50 z tylu, co o tym sadzicie? moze lepsze byly te fele od audi (fotki w profilu)?

Ladnie wyglada. Nie obiceraja o nadkola? Masz obnizone zawieszenie?

Cytat:
2004-08-13 22:53:15, blokus pisze:
Ladnie wyglada. Nie obiceraja o nadkola? Masz obnizone zawieszenie?

no nie zartuj ze nie widac z przodu resor sie juz usmiecha nizej byc nie moze, tyl mozna posadzic ale nie widze sensu -1 zwoj styknie no i nic nie obieciera oczywiscie.

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2004-08-13 23:28:21 ]

Fantastyczny efekt!!!

poprzednie mi sie nie podobały ale te to naprawde sa niezłe , jedynie wydaje mi sie że ciutke za szerokie laki ale efekt niezły

dwa pytania,
bardzo fure zmulily >>??
jak sie bierze zakrrety na takich kapciach ??

czy fure zmulily... docieram silnik i mam dopiero 100km przebiegu wiec raczej go nie depcze ale nie zauwazylem roznicy w przyspieszaniu nie musze wyzej ani dluzej krecic... na pewno roznica jakas bedzie ale nie tak duza jakby sie wydawalo.... a co do trzymania to jedzie jak po szynach

Spoko walce, mjót Zawsze podobaly mi sie szerokie kapcie Pozdrawiam.

A jakiem masz teraz spalanie?

fajny wzor felg i szerokosc opon odpowiednia efekt zajebisty

-----------------
Franky Garage

175 to za szerokie kapcie do kaszla moim zdaniem. lepiej jak byś miał wszędzie 165/55.
Wygląda nieźle ale ale na tyle dobrze że z przodu takich nie dałeś. FELE PODOBUJĄ MI SIE Fajniesze od tamtych, z jakiego autka ??

Gratulacje fajowsko to wygląda.
Ja też wyhaczyłem ostatnio komplet 6" szprychówek od jette, tylko umyć i zakładać, z tym że mam zamiar założyć laczki 155/65 tylko niewiem co wybrać impulsery czy vivo .

co do spalania... who cares !! co do 175 na tyle to szerokosc opony jest ta sama co szerokosc felgi wiec duzo lepszy efekt by daly 7 calowe lub szersze fele, to bylby hardcore i gruby german a roznica miedzy 165/55 i 175/50 jest po prostu kolosalna mimo ze dzieli je jeden rozmiar, 165 sa duuuuzo wezsze i troche wyzsze, przy tych walcach z tylu nie za bardzo wygladaja na niskoprofilowe dlatego to jedyny sluszny uklad... jednym slowem na 6 calowa felge 175 sa ciut za szerokie a 165 za waskie... a z jakiego auta sa moje nie wiem...

bardzo ładniutkie felgi....

NIGDY Vivo, SPEED. Tylko jeśli chodzi o jazdę po suchej nawierzchni.

SPEED vivo sa dp BANI. Goroąco... nie polecam.

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2004-08-14 16:55:51 ]

moj kumpel ma 175/50 pirelli na wszystkich kolkach w malcu na obreczach 7'mkach oponka zajebiscie rozlorzyla sie na feldze ale musial delikatnie wygiac nadkola.wyglada to zajebiscie a jezdzi sie jeszcze lepiej-jak gokartem...
samochod stal sie mulowaty na odejscie ale juz jak sie rozpedzi to gna ze hej